Ministrul de Interne, in control la Permise: Programarile online nu prea merg, ghisee deschise tarziu, dar macar nu mai sunt cozi

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 10:20
7461 citiri
Ministrul de Interne, in control la Permise: Programarile online nu prea merg, ghisee deschise tarziu, dar macar nu mai sunt cozi
Foto: Facebook/Dragos Tudorache

Ministrul de Interne Dragos Tudorache a mers, luni dimineata, intr-un control inopinat la Directia de Permise si Inmatriculari din Pipera, pentru a vedea daca masurile dispuse saptamana trecuta au reusit sa mai reduca din cozile uriase.

Citeste mai multe despre haosul de la centrul din Pipera si afla care sunt masurile luate de ministrul de Interne pentru rezolvarea situatiei.

Potrivit ministrului, cozile au disparut, insa au existat totusi unele probleme cu care s-au confruntat oamenii.

Una dintre ele se refera la programarile online. Amintim ca, pe parcursul weekend-ului, la Directia de Permise a fost instalat un soft prin care se pot face programari online, cu ziua si ora la care poti veni sa-ti rezolvi treburile.

Se pare ca au fost momente in care softul nu a functionat, insa se lucreaza la remedierea situatiei.

"Si eu am incercat aseara sa ma programez si nu a functionat, insa suntem la inceput, softul a fost instalat in weekend si sunt unele probleme. Dar am inteles ca s-au facut totusi programari online", le-a spus Dragos Tudorache jurnalistilor.

Reporterii i-au spus ministrului ca unele persoane si-au facut programari online, insa nu au mai venit. "Este posibil ca multi sa le fi facut de dragul de a vedea daca se poate sau nu", a aratat Tudorache.

De asemenea, ghiseele Trezoreriei, care tin de Ministerul de Finante, nu s-au deschis dupa noul program al Directiei, adica de la 7:00, ci tot de la ora 8:30, asa ca multi oameni care aveau de platit taxe au venit mai devreme degeaba.

"Voi cere celor de la Finante sa sa asigure ca programul lor va fi acelasi cu programul nostru", a spus Tudorache.

Insa ministrul de Interne a vazut si unele imbunatatiri la vizita de luni dimineata.

"Ce voiam sa vad eu este daca toate ghiseele sunt deschise, iar asta e un lucru bun. Important e si ca programul va fi va fi pana la 9 seara. Ma bucur ca nu mai sunt cozi afara, am vazut ca au mai venit oameni in timpul noptii, sper ca de acum, cand vor vedea ca lucrurile sunt altfel, sa nu se mai trezeasca atat de devreme", a mentionat acesta.

Dragos Tudorache a mai spus ca angajatii suplimentari detasati de la MAI "au fost instruiti sambata si duminica", iar de luni au inceput sa lucreze in cadrul Directiei de Permise si Inmatriculari.

"Sper ca de azi, incet-incet, sa avem toate premisele pentru a se lucra normal. Planuiesc ca, de acum, sa trec in fiecare zi (in control - n.red.) daca pot", a conchis ministrul de Interne.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ministru Interne control Permise Pipera, #programari online Permise Pipera , #ministru Interne