Ministrul de Interne spune ca si-a atins obiectivele fixate. Care sunt cele mai importante dintre ele

Sambata, 24 Decembrie 2016, ora 10:00
5644 citiri
Ministrul de Interne spune ca si-a atins obiectivele fixate. Care sunt cele mai importante dintre ele

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a transmis, sambata, un mesaj in care sustine ca 2016 a fost un an incarcat de evenimente, un an al schimbarilor, al innoirii, precizand ca la final de an poate afirma ca ministerul pe care l-a condus in ultimele luni si-a atins obiectivele fixate.

Potrivit ministrului, cele mai importante dintre ele sunt "asigurarea unui grad inalt de siguranta pentru cetateni si organizarea in deplina legalitate a celor doua procese electorale".

"Sarbatorile de Iarna si mai ales Nasterea Domnului, unul dintre cele mai importante momente din an pentru toti crestinii, sunt un simbol al sperantei, al bucuriei de a fi impreuna si al convingerii ca, solidari, putem depasi orice provocare", a transmis ministrul de Interne Dragos Tudorache pe pagina de Facebook a MAI.

Cu aceasta ocazie, el a afirmat ca pentru Ministerul Afacerilor Interne 2016 a fost un an incarcat de evenimente, un an al schimbarilor, al innoirii.

"La final de an, putem spune insa ca structurile Ministerului Afacerilor Interne si-au atins obiectivele fixate, dintre care cele mai importante sunt asigurarea unui grad inalt de siguranta pentru cetateni si organizarea in deplina legalitate a celor doua procese electorale", a aratat Tudorache.

Totodata, Tudorache a tinut sa multumeasca pentru sustinerea de care a avut parte din parte angajatilor MAI.

"Sunt constient ca proiectele guvernamentale pe care mi le-am asumat la preluarea mandatului nu ar fi putut fi duse la bun sfarsit fara sustinerea dumneavoastra. Apreciez in mod deosebit colaborarea excelenta pe care am avut-o in aceasta perioada si va multumesc pentru munca depusa in acest an. Multumesc in mod special angajatilor Ministerului Afacerilor Interne care raman la datorie pentru ca toti cetatenii Romaniei sa se bucure in liniste de aceste Sarbatori", a mai spus Todorache.

"Tuturor va doresc Craciun fericit cu sanatate si bucurii si La multi ani!", a conchis ministrul de Interene.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...