Ziare.com
Home > Personalitati > Ioan Dumitru Puchianu
Ioan Dumitru Puchianu
Primele nemultumiri legate de formarea USL: seful PNL Brasov a demisionat

Joi, 10 Februarie 2011, ora 21:25

Primele nemultumiri legate de formarea USL: seful PNL Brasov a demisionat

Ioan Dumitru Puchianu / stiri Ioan Dumitru Puchianu

Presedintele organizatiei municipale PNL Brasov, Ioan Dumitru Puchianu, a demisionat de la sefia organizatiei, protestand in acest fel fata de incheierea protocolului de alianta intre PNL-PC si PSD. Demisia din functie a lui Puchianu a fost confirmata joi de catre purtatorul de cuvant al organizatiei municipale a PNL, Mariana Ciju, care a precizat ca aceasta este "singura pozitie radicala" a unui membru PNL legata de incheierea protoclului USL, dar si ca fostul presedinte va ramane membru al partidului. Ioan Dumitru Puchianu anuntase in urma cu o saptamana ca va demisiona daca se va incheia protocolul de alianta intre PNL si PSD, iar miercuri si-a prezentat in scris demisia. "Un conducator trebuie sa-si insuseasca foarte bine o decizie politica si in egala masura trebuie sa creada in acea decizie politica, pentru ca altfel nu va putea performa in actul de conducere. Daca aceasta decizie se va lua, voi renunta la mandatul de ...

7 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ioan Dumitru Puchianu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ioan Dumitru Puchianu
Ioan Dumitru Puchianu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ioan Dumitru Puchianu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor