Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

A murit Ioan Gyuri Pascu

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 08:15
120534 citiri
A murit Ioan Gyuri Pascu
Foto: Hepta.ro

Actorul si muzicianul Ioan Gyuri Pascu, in varsta de 55 de ani, a murit luni dimineata, in resedinta sa din Bucuresti, in urma unui stop cardio-respirator.

Medicul Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, a declarat pentru News.ro ca ambulanta a ajuns acasa la actor in jurul orei 05.00.

Ioan Gury Pascu era deja in stop cardiorespirator si au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o ora.

Din pacare, artistul nu a raspuns la aceste manevre. Decesul a fost declarat la ora 06.00, a explicat medicul Bogdan Oprita.

La sfarsitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular.

Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si actor roman. S-a nascut la 31 august 1961, la Agnita, in judetul Sibiu.

In muzica s-a lansat in 1977, iar din 1986 a facut parte din grupul Divertis. De-a lungul carierei a facut parte din mai multe formatii, printre care The Blue Workers sau Pacific.

El a aparut in filmele "O vara de neuitat", in regia lui Lucian Pintilie, si in "Occident", regizor Cristian Mungiu.

Printre televiziunile cu care a colaborat artistul se numara TVR 1, Antena 1 si Pro TV.

Ioan Gyuri Pascu a fost si jurnalist sportiv si comentator de sport, dar a scris si mai multe carti de spiritualitate si pentru copii.

Reactiile colegilor de breasla

"Sunt socata. Imi pare rau ca in ultima vreme nu m-am mai vazut cu Gyuri, dar imi raman in suflet toate momentele frumoase, atat cele artistice, cat si cele personale. Un an de zile am facut naveta cu el la teatrul Stanca din Sibiu. Tot ceea ce facea facea cu umor. Era un om extraordinar de sensibil", a declarat Monica Anghel la Realitatea TV.

"Un munte de talent si de omenie. O minune de om. Ce pot sa spun in cuvinte? Suntem din ce in ce mai singuri si nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ii putem plange pe cei care se duc. Ne-am inteles foarte bine, era o placere sa ne vedem. La fiecare cuvant era ori intelepciune, ori o poanta", a spus Catrinel Dumitrescu la Antena 3.

Si actorul Mircea Diaconu a deplans moartea lui Ioan Gyuri Pascu, despre care a spus ca era "o caldura de om".

Citeste toate reactiile actorilor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Ioan Gyuri Pascu murit, #Ioan Gyuri Pascu a murit , #murit
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Poza iceman
iceman
rank 1
D-zeu sa-l ierte ! Fie-i țărâna ușoară !