Fosta sotie a lui Gyuri Pascu povesteste ce s-a intamplat in noaptea mortii artistului: La sosirea primei ambulante isi revenise complet

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 08:04
18114 citiri
Fosta sotie a lui Gyuri Pascu povesteste ce s-a intamplat in noaptea mortii artistului: La sosirea primei ambulante isi revenise complet
Foto: Facebook/Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, rememoreaza, intr-o relatare pe blogul sau, noaptea in care a murit artistul.

Ea afirma ca, la sosirea primei ambulante, acesta isi revenise complet si ca nu mai existau nici macar simptomele atacului de panica.

"Desigur, daca profesional vorbind a omis sa mai faca ceva doctorita care a venit cu prima salvare, sa se actioneze in consecinta... nu e treaba mea. Asta nu-l ajuta pe Gyuri si din pacate, parerea mea e ca nu va ajuta pe nimeni altcineva decat pe doamna in cauza. Dar, cand a venit dumneaei, Gyuri isi revenise complet. Chiar am si zis ca e ca in sala de asteptare la stomatologie cand, de frica, nu te mai doare nimic. Nici macar ceea ce denumea atac de panica nu a avut loc in prezenta doamnei doctor. I-a explicat ce simtea, i-a raspuns la intrebari... Chiar ma uitam cu speranta ca atunci parca uitase de panica complet", scrie Daniela Marin in textul intitulat "Pentru Gyuri".

Ea spune si ca inclusiv dupa ce a condus-o pe doctorita la poarta si s-a intors, Gyuri Pascu era bine. Totodata, spune Daniela Marin, din 13 septembrie artistul avea probleme la un picior, motiv pentru care mergea cu ajutorul carjelor.

"Am mai stat putin si-apoi l-am intrebat daca nu vrea sa mearga sa se intinda in pat. A zis ca da, si spre uimirea mea s-a ridicat cu usurinta in picioare, ba mai mult, a spus ca nu vrea sa mearga cu carjele. Asta nu se mai intamplase de mult prea multe zile. Mai exact din 13 septembrie, o zi in care cu 26 de ani in urma murise mama mea.

Nu stiu daca s-ar fi putut salva, nu stiu daca isi dorea sa fie salvat, chiar daca, cu mare speranta si incredere astepta sa treaca noaptea ca sa mergem a doua zi la Targoviste, la acupunctura. Marea lui incredere era in acel tratament, si singura problema recunoscuta, in afara de diabet si de reducerea considerabila a vederii era aceea cu piciorul. Cu toate ca de la bun inceput l-am rugat sa inteleaga ca trebuie sa mearga si la neurologie si cardiologie, macar pentru un control, chiar daca urma sa faca in continuare tratamentul de acupunctura, nu a vrut", scrie Daniela Marin.

Fosta sotie a lui Gyuri Pascu mai povesteste ca nu a reusit niciodata sa il convinga sa mearga la medic.

" (...) Si nici n-am reusit in toti acesti ani sa-l conving vreodata sa mearga la controale medicale. Nici eu, nici copilul nostru, nici prietena, nici nimeni. Imi va trebui ceva timp sa accept ca pana si-n asta a facut tot cum a vrut el. Acesta este adevarul", relateaza ea.

In textul postat pe blog, Daniela Marin povesteste mai multe episoade din viata lui Gyuri Pascu in care a fost dezamagit de prieteni, de posturile care ii refuzau melodiile sau cand era urmarit de ziaristii tabloidelor. Ea afirma inclusiv ca accidentul vascular cerebral suferit de Gyuri Pascu in decembrie 2010 a avut drept cauza enervarea produsa de un fotograf care il urmarise o zi intreaga si cu care a avut un schimb de replici.

Ioan Gyuri Pascu a murit in 26 septembrie, la varsta de 55 de ani, in locuinta fostei sale sotii, din Bucuresti.

In aceeasi zi, Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis un dosar in care se fac cercetari pentru moarte suspecta.

Trei apeluri au fost primite la 112 in cazul lui Ioan Gyuri Pascu, in 26 septembrie, la orele 03.23, 04.42 si 04.53, primele doua pentru urgenta medicala si al treilea pentru agravarea starii pacientului, potrivit Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).

Citeste mai multe despre acest subiect:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Ioan Gyuri Pascu murit, #detalii moarte Ioan Gyuri Pascu , #murit