Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Gyuri Pascu a fost inmormantat. Preot: Dumnezeu a dorit sa-si faca un alt Divertis

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 17:20
4162 citiri
Gyuri Pascu a fost inmormantat. Preot: Dumnezeu a dorit sa-si faca un alt Divertis
Foto: Facebook/Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers

Ioan Gyuri Pascu a fost inmormantat, vineri, in Cimitirul Evanghelic din Agnita, judetul Sibiu, alaturi de mama si sora sa, iar unul dintre preotii care au oficiat slujba a spus ca plecarea lui Gyuri poate fi explicata prin faptul ca "Dumnezeu a dorit sa-si faca, acolo sus, un alt grup Divertis".

"Dragii mei, ma tot intreb de ce Dumnezeu si-a adunat la Sine, in ultimul timp, mari actori. Mai ieri a plecat spre ceruri un alt mare si indragit actor, Papaiani. Mari poeti, mari talente si chiar umoristi, ca in cazul de fata, si inca unul tanar, cu multa putere de munca si creatie.

Pentru mine asta este singura explicatie: ca Dumnezeu a dorit sa-si faca acolo sus, in Ceruri, o trupa de teatru de elita, un alt Odeon, un alt Teatru National, un alt grup Divertis. Azi se intalneste cu Dumnezeu si il va invita sa ia loc pe scena vesniciei", a spus preotul Ioan Jurca.

Aproape o mie de persoane au participat la slujba de inmormantare a artistului, oficiata de patru preoti ortodocsi, pentru ca, desi mama sa era evanghelica, Gyuri era botezat ortodox.

La slujba de inmormantare a lui Ioan Gyuri Pascu au participat colegii artistului din Grupul Divertis, dar si prietena sa din copilarie, Elena Carstea.

Daca niciunul dintre membrii Divertis nu a vrut sa faca declaratii, spunand ca prefera sa isi pastreze durerea pierderii prietenului lor in suflet, Elena Carstea a spus ca de artisti ar trebui sa se aiba grija, in timpul vietii, si nu atunci cand nu mai sunt.

"Dumnezeu sa-l odihneasca! Suntem tristi cu totii! Din pacate, scena romaneasca a mai pierdut un om bun. Nu stiu ce ar trebui sa se intample ca sa aveti grija de artisti nu cand am murit, ci cat traim. Nu ne ajuta nici statui, nici diplome. Am tot auzit ca Gyuri s-a retras din viata artistica. Gyuri nu s-a retras din viata artistica! A fost retras. In momentul in care nu te mai cheama la spectacole, nu mai ai un contract, te retrag ei automat", a declarat Elena Carstea, dupa slujba de inmormantare a lui Ioan Gyuri Pascu, cu care a copilarit in Agnita.

Intrebata despre ancheta medicala care se desfasoara la Ambulanta Bucuresti, in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu, Elena Carstea a spus ca nu mai ajuta pe nimeni.

STS: Au fost 3 apeluri la 112 in noaptea mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Dosar penal in cazul mortii lui Gyuri Pascu: Politistii ridica documente de la SMURD

Ancheta in cazul mortii lui Gyuri Pascu: Medicul de pe ambulanta, sanctionat - nu a respectat regulile

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#preot Gyuri Pascu, #preot Divertis Gyuri Pascu, #inmormantare Gyuri Pascu , #murit