Ziare.com

PDL cere demisia ministrului Educatiei, acuzat de plagiat - Mang are alte prioritati

de Lucian Lumezeanu; Florin Necula
Miercuri, 09 Mai 2012, ora 13:38

   

PDL cere demisia ministrului Educatiei, acuzat de plagiat - Mang are alte prioritati
Presedintele PDL, Emil Boc, a cerut demisia ministrului Ioan Mang, acuzandu-l pe acesta de plagiat. Liderul democrat liberal il acuza pe noul ministru al Educatiei ca a copiat in totalitate o lucrare, alaturi de altele reproduse in proportie de 80-90%.

"Un articol al domnului ministru, copiat in integralitate dintr-o sursa japoneza. Adica a copiat articolul altor cercetatori japonezi si si-a pus numele pe un articol care nu ii apartine. Articolul reprezinta in integralitate o copie a unor autori japonezi", a afirmat, miercuri, presedintele PDL.

Emil Boc a cerut ca, in aceste conditii, Ioan Mang sa plece din Guvern, gest despre care considera ca este "mai mult decat evident".

"In aceste conditii, demisia este un gest care trebui sa fie mai mult decat evident. Este inadmisibil sa ai in fruntea Ministerului Educatiei un om care a fost sanctionat pe baza de plagiat.

Ce semnal da Guvernul Ponta fata de respectul legii, punand un plagiator de duzina in fruntea Ministerului Educatiei? Demisia este mai mult decat necesara si evidenta in acest moment", a intarit liderul democrat liberal.

Acesta a aratat ca articolele lui Ioan Mang reprezentau "reproducerea integrala in proportie de 80-90%", vorbind despre "plagiatul 100%" care a fost prezentat in urma cu mai multi ani, la Craiova.

"Ce este marcat cu galben este preluare integrala a autorilor japonezi, pagina cu pagina... Concluzii, tot ce are acest articol al domnului Mang este reproducerea articolului autorilor japonezi. Domnul Mang a ezitat sa mai preia doua sau trei grafice, in rest a preluat tot din articol. Din sursele biografice a omis trei autori, in rest tot articolul este copiat in integralitate. A modificat titlul articolului, dar continutul este unul identic", a explicat Emil Boc.

Link-ul catre Opera PLAGIAT - Ioan Mang, ministrul Educatiei in guvernul Ponta:

http://ace.ucv.ro/sintes11/Volume2/4%20COMPUTERS%20ENGINEERING/IC10_Mang_Erica_1.pdf


Link-ul catre Opera ORIGINALA - Autori japonezi:

http://csrc.nist.gov/archive/aes/round2/conf3/papers/36-tshimoyama.pdf


Liderul PDL a condamnat "uriasele interese care exista acolo (Ministerul Educatiei - n.red.) pentru modificarea Legii educatiei nationale".

"Aceasta nominalizare vine inca o data sa confirme ca la Ministerul Educatiei Nationale se doreste revenirea la mediocritate, la fabricile de diplome fara acoperire si incurajarea furtului intelectual pe banda rulanta", a afirmat democrat liberalul, care a precizat ca fostul ministru Daniel Funeriu "este un cercetator stiintific de talie mondiala".

"Nu am nimic personal cu domnul Mang, nu il cunosc, dar nu are ce cauta in fruntea Ministerului Educatiei. Locul sau este in alta parte, dar nu la Ministerul Educatiei Nationale. Demisia este singurul gest care se impune in acest moment", a conchis presedintele PDL.

Cum se apara Mang

"Stiam ca Emil Boc e profesor de filosofie sau de drept, nu de stiinta calculatoarelor.
Ce acuza el de plagiat e o prostie, sunt descrisi algoritmi de criptare, care sunt standardizati. Au fost citate toate articolele (...)fiecare articol are o contributie personala a autorilor, in partea a doua", a spus Mang la Digi 24.

Ulterior, el a precizat ca nu stie, insa, la ce articol se refera Boc.

"O sa caut articolul publicat in 2003 la Craiova, chiar nu stiu despre ce e vorba in acest moment", a adaugat ministrul Educatiei, care are alte prioritati acum.

El a acuzat ca e un atac politic la adresa sa, care va duce la blocarea sistemului, intrucat in perioada imediat urmatoare trebuie sa inceapa inscrierile la scolile profesionale, iar locurile nu sunt definitivate.

"O sa dau explicatii dupa ce definitivam numarul de locuri. E greu sa stau toata ziua la televizor", a mai afirmat ministrul PSD.

Anterior, la Romania TV, el acuzase PDL ca "vrea sa creeze haos in sistemul de educatie cu 2 saptamani inainte de inceperea Bacalaureatului special, destinat olimpicilor.

Mang a asigurat ca, desi va face schimbari in sistem, inclusiv prin adoptarea Codului Educatiei, va pastra partile bune.

"Nu am venit in minister cu scopul de schimba Legea Educatiei, am venit cu scopul de a pune educatia pe picioare (...) Nu am venit sa schimb ce s-a facut bine", a declarat ministrul.

El a tinut sa asigure ca nu se va elimina nici clasa pregatitoare, cum s-a scris in presa.

"Nu sunt nebun, n-am venit sa fac haos, cum au facut altii", a conchis ministrul.

Ioan Mang a fost nominalizat ministru al Educatiei dupa ce premierul Victor Ponta a retras propunerea initiala, Corina Dumitrescu. Aceasta a fost acuzata, la randul sau, de plagiat, si data in judecata alaturi de sotul ei, deputatul PSD Cristian Dumitrescu, de un profesor de drept.

Ea a negat toate acuzatiile, insa, in cele din urma, a fost retrasa din guvernul propus, din cauza altor controverse, printre care faptul ca a pretins ca are studii la Stanford, despre care presa a descoperit ca nu existau.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4274 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
52 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

"la chestia cu educațiunea nu mă pricep mai absolut ...

... dă loc și niciodată" ( comment Ambidextru la articolul ("Noul ministru al Educatiei o da in bara de la inceput cu o initiativa legislativa - sondaj")

Am inteles de prima data si toti suntem de acord cu tine ca in ceea ce te priveste nu te intersectezi in niciun punct cu educatia!

Cine vorbește?

Studentul Emil Boc, un comunist model.
La sfarsitul lui 1987, actualul premier, Emil Boc, isi manifesta intr-un articol de ziar local hotărarea de a participa direct la transformarea tării.

Articolul, intitulat "Hotărarea de a participa direct la devenirea comunistă a patriei", a apărut in data de 10 decembrie 1987 in "Făclia", ziarul Partidului Comunist Roman din Cluj.

Solidar fată de PCR

Textul, găzduit in pagina a treia a ziarului, era prilejuit de apropierea Conferintei Nationale a PCR si făcea parte dintr-un grupaj in care lideri ai mai multor categorii socio-profesionale isi exprimau adeziunea fată de programul partidului comunist.

In urmă cu 21 de ani, viitorul premier scria: "Acum, cand intregul popor se pregăteste să intampine prin fapte de muncă marele eveniment din viata partidului, unitatea tuturor cetătenilor tării reliefează inalta răspundere ce ne revine fiecăruia in parte fată de destinul nostru revolutionar.

In acest climat de profundă angajare si răspundere, nu vom precupeti niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a intampina Conferinta Natională a partidului cu bogate si frumoase rezultate, alături de angajamentul solemn al participării noastre.

Latura politico-ideologică are menirea să creeze in randul studentilor atmosfera intelegerii profunde a dimensiunii politicii partidului si a statului nostru".

Emil Boc nu a putut fi ieri contactat pentru a comenta pe marginea articolului publicat in "Făclia“. In urmă cu sase ani insă, cand s-a mai discutat pe plan local pe marginea textului, el a negat că ar fi autorul articolului.

Activistii o duceau mai bine

"Activistii erau clasati deasupra celorlalte categorii de persoane. Cei din PCR se fereau de mediocrităti, dar nu voiau nici genii, deoarece ajungeau să fie depăsiti intelectual de cei tineri", a explicat Marius Oprea, presedintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.

Potrivit lui Mihail Bumbes, cercetător la IICCR, Boc a detinut functiile de vicepresedinte si presedinte al Consiliului Uniunii Asociatiilor Studentesti al Universitătii "Babes-Bolyai", res­pectiv al Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania, filiala Cluj intre 1987 si 1989.

"Se făceau alegeri, iar cei care se implicau si dădeau dovadă de un interes aparte fată de partid ajungeau sus", a spus expertul IICCR.

Jos mafia portocalie și ciracii care este...!†††††††

Acuzatii

Mi se pare incredibil cum aceste acuzatii apar imediat dupa ce este numit intr-o functie importanta.Daca tot aveau aceste informatii PD-L-istii de ce abia acum fac publice aceste informatii.

!!

PDL nu accepta infrangerea si cauta sa se agate de orice,oricand pentru a fii la conducere! Ne-am saturat de hoti!

Piticu s-a facut rau

A uitat ca a fost sluga la stapin si totodata amanta Udmr-ului. Stai in banca ta dom profesor de drept constitutional (sic, ca numai masuri neconstitutionale ai luat )ca si asa ai ajuns un zero barat si asa vei ramine mult timp de aici in colo. Ai falimentat de tot Romania cu prostul ala de cap al tau si acum vrei sa faci teoria chibritului tradatorulule de neam

parere

PDL-istii nu stiu ce sa mai faca pt a reveni din nou la putere lansand tot felul de acuzatii la adresa celor de la USL,dar ei ce au facut,ca au furat si si-a batut joc de noi.

Care specialist?

Specialist in drept constituțional?
Greșit!
Specialist in drept anticonstituțional!
Este specialistul in drept cu cele mai multe diplome de incălcare a dreptului constituțional, oferite de cea mai prestigioasă instituție din domeniu.
Este singurul specialist care a putut trece in "opera sa didactică" o interpretare a lui "după" din art.103 din Constituție, iar in "opera sa politică" interpretarea exact opusă! D-l specialist in "fluieră șeful, topăie cățelul"

USL = plagiat

USL = plagiat = minciuna = tradare

 

Ma astept ca majoritatea ministrilor USL

sa aibe probleme mari de moralitate. Unele au fost deja dezvaluite, doi dintre ministrii si ministrii delegati ai domnului Ponta au fost intr-un fel demisi chiar inainte de a fi validati, altii au fost totusi validati fiind cu evidente pete negre in CV. De aceea nu inteleg de ce domnul Ponta a mai impartit Guvernul in ministri-ministri -probabil, si ministri delegati. Ca orice roman stie ca 21 este mai mare decat 18, deci cu certitudine numarul ministrilor platiti din banii nostri a crescut, si ca ministrul delegat se hraneste tot din Bugetul Romaniei, adica din buzunarele noastre, deci este la fel de scump, scump ca efort de intretinere, nu ca grad de dragalasenie, ca si un ministru-ministru. Sau poate domnul Ponta a vrut sa spuna ca pastoreste in ograda guvernamentala si ministri care sunt buni DE LEGAT si nu am inteles noi chichirezul?

Tinichigii,ospatarii,proxinetii si prostituatele PDL si plagiatul!

impostorul si falsul profesor universitar Boc emil se teme personal de ministrul educatiei Ioan Mang,deoarece toate diplomele impostorului Boc Emil sunt luate ca urmare a complicitatii cu securiataea comunista .crimele savarsite impotriva romanilor in ultimii 3 ani il acuza DoVEDIT,multiplele HG date de impostorul Boc Emil,nonconstituionale il descalifica fara drept de recurs ca ar fi "spacialist" pe drept constituional.Boc Emil este doar specialistul slugoi al asasinului internatioanl Traian Basescu.

Glasuieste domnul plagiator Mang

ca daca PD-L mai indrazneste sa sustina ca domnul Ministru este plagiator, desi nu neaparat PD-L spune asta, dovezile incontestabile o spun, sistemul de invatamant va claca pentru ca imediat trebuie sa inceapa inscrierile in scolile profesionale iar locurile nu sunt definitivate. Desigur, nu exista nici un fel de conexiune logica intre atacul justificat al PD-L la domnul Ministru plagiator si locuruile in scolile profesionale. Nu am fost si nu voi fi Ministrul Educatiei dar sunt ferm convins ca nu Ministrul personal calculeaza locuri, distribuie candidati, inscrie elevi. Ca nici nu ar putea-o face, scolile fiind raspandite in toata tara, in Ministerul Invatamantului acolo unde presupunem ca munceste Ministrul nu exista nici o scoala profesionala. Hotii vin gata formati acolo. Dar ideea aceasta ma socheaza la domnul Ministru. Dai in mine, dai in tine, dai in fabrici si uzine. Comunism pe fata, ce mai.

darnioo comentr.tau e aiureala propagandistic-PDL,

Ce pretentii sa ai la niste toparalni scoliti de comunisti?Gurist stalinisto-nazisto-PDL-Bociul,livia scrie clar ca toparlanul stalinsit Boc Emil s-a descalificat ca si profesor de drept constituional prin prorpiile lui FAPTE anticonstituionale,asa cuma stabilir si CCR.Despre asa ceva vin-o cu contraargumente,daca le ai.

!!

PDl-istii nu vor sa priceapa ca acum ei numai sunt la putere si numai pot face ce vor si se agata de orice lucru.Acceptati infrangerea,sanse oricum numai aveti.Sunteti o adunatura de incompetenti

inca de cand

inca de cand au auzit cei din pdl de motiunea de cenzura au inceput sa organizeze dosarele posibililor ministri.ar trebui sa se uite si in curtea lor!!!

Ciocu mic

Stii cum zicea aia, ciocu mic ca acum noi suntem la putere.
Ei, la putere inseamna si sa iti scormoneasca toti toate mizeriile pe care le-ai facut si sa le arate public.
Iar USL are destule mizerii sub presh.
Demisia ministrului plagiator!

PDL sa ceara de urgenta si demisia lui Ponta pentru ca Ponta este

... un plagiator. Copia fidela a lui A Nastase si noi, romanii, nu mai vrem...

 

mai incet cu

noi romanii

Pai mai profitam si noi de ocazia

ca astazi inca putem spune "noi romanii". Poate de maine vom fi obligati sa spunem "noi sovieticii".

 

Saracii de voi

la guvernele Boc-MRU totul a fost mai simplu conform sintagmei"fericiti cei saraci cu duhul,caci a vostra va fi impartatia"! Neavand opera sau educatie nu a fost cazul sa fie cecetati in aceasta zona asa ca nu au avut probleme de integritate!Numai sefii au probleme din aceasta zona:Boc a luat salariul de profesor de drept constitutional in timp ce a batut recordul la legi neconstitutionale,iar MRU a devenit profesor pri carti compilate si colectii de documente! Asa ca portocalii sunt foarte indreptatiti sa atace ,caci nesimtirea lor e cunoscuta.Ramane intrebarea : ce facea vigilentul Vlaston in acest timp?

Stimabile.

Daca vei lua la puricat CV-urile fostilor ministri din Guvernul Ungureanu, cei 18 ministri, si-l vei compara la capitolul studii si cu cei 20 de ministri ai USL, exceptandu-l aici pe profesorul Marga, care intr-adevar sta foarte bine la capitolul acesta, vei vedea ca insumand studiile celor din Guvernul Ungureanu si cele ale Guvernului Ponta, cu exceptia domnului Marga, cei din Guvernul Ungureanu au mai multa vacanta decat cei din Guvernul Ponta scoala.

Ministri lui MRU fii de teroristi internationali.

primul implicat alaturi de taatl sau in leagturi cu terorismul internatioanl este Bogdan Dragoi,el face parte din grupul miliardarilor exosfieri de secureiataet ceausista care au stranse relatii pe Coasta de Azur cu Adnan Khashoggi, un turco-saudit implicat in imobiliare si comert cu arme, cu vile scumpe si celebre la Mediterana si cu mari afaceri in toate tările puternice ale Europei si ale Americii. In casa lui Khashoggi s-au reunit pentru discutii secrete si părti in conflict din fostul război iugoslav, si factiuni rebele din fosta URSS precum si familia Bin Laden.Alaturi de Videanu ,Dan Dragoi se afla si tatal amantului Elenei Basescu, Bebe Ionescu ,cel zis Syda.uite-te la poze si apoi gandeste ,daca ai cu ce:
http://www.cotidianul.ro/grupul-nababilor-romani-de-pe-coasta-de-azur-116267/

Omul se plictiseste puternic de cand a ramas fara functii, ma refer

la boc, evident.

 

Tare ma tem ca pastoriti de USL

vom ramane cu totii fara functii. Fara cele vitale.

Ajungi ce ai fost si ce meriti,

vidanjor la Salubris,ce ti-e rusine sa muncesti,te-ai invata sa furi banul public?

cine vorbeste

dar smecherii si-au dat demisia cand alocau numai 3 % din PIB, si-au dat demisia cand promulgau legi neconstitutionale, si-au dat demisia cand indemnau medicii sa si caute bucata de paine in alte tari? Sunt de o nerusinare fara margini. Locul lor e in puscarie pentru neobrazarea cu care au condus tara si cu care ne-au mintit.

 

Boc! daca taceai.....

....filosof ramaneai! Acum ai dat dovada prostiei pe care se pare ca o stapinesti f.bine. Halal fost PM. Probabil de aceea "saracul" marinar a trebuit sa "lucreze"si pe postul lui Bok.

 

de ce?

De ce Boc da dovada de prostie, cand Mang e plagiatorul? Chiar nu iti inteleg logica.

Apollo13 - de ce sa taca Boc? De ce te deranjeaza cand ti se

... arata ca sustii o adunatura de impostori? Chiar nu se vede ca toti hotii si infractorii s-au grupat in PSD stiind ca, la greu, ceilalti vor face zid, cum au facut la C Niculescu, sef CJ Arges? Tu crezi ca romanii sunt atat de fraieri sa nu vada si sa nu inteleaga jocul acestei adunaturi flamande?

De ce furi bani publici?

Apropo de plagiat...plaga portocalie a lăsat urme adanci pe trupul ROmaniei....sau te pomenești că e Blaga și nu plaga...

Jos mafia portocalie și ciracii...!†††††††

Frica de justa judecata ce se apropie ii duce spre psihoza

pe mafiotii PDL.In interesul tuturor roamnilor guvernul Romaniei si-a inceput legala activitate:Flutur si Pinalty, luati la intrebări in legătură cu banii din Fondul de rezervă.Premierul Victor Ponta a spus miercuri că va cere Ministerului de Finanțe și Corpului de Control să verifice dacă Gheorghe Flutur si Gheorghe Stefan au cheltuit legal banii din Fondul de rezervă."Cei care i-au cheltuit, i-au cheltuit. Vorbesc de cei care nu i-au cheltuit. Iar intre cei care i-au cheltuit, sunt cateva cazuri celebre, dl Pinalty, dl Flutur, in mod sigur voi cere Ministerului de Finanțe și Corpului de Control al primului ministru să vedem dacă i-au cheltuit legal. Pentru că am serioase dubii că acești bani au ajuns intr-adevăr in contracte legale.Mai degrabă probabil că au ajuns in materiale de campanie electorală pentru respectivii domni", a răspuns Ponta.ce nu stiu infractorii DPL ,nu stiu ca premierul Vivtor ponta a retyrezit in procurori demnitataea si onorabilitataea meseriei.se aude zanganit ,LEGAL, de catuse.

 

emil lazaroiu zis boc

cat de penibil esti .

că mic esti.

ps - vrei sa-ti vezi lucrarile ???

 

logica?

Deci Boc e penibil pentru ca e mic de statura? Mang e de laudat, daca a plagiat?

Pai nici nu o sa intelegeti in mod logic

nimic din ceea ce face sau are legatura cu USL. USL nu s-a constituit pe baze logice, deci nu cautati logica la USL. USL s-a constituit in dorinta si chiar nevoia in multe cazuri, nevoia de a eluda legile. Si asta vom gasi la USL. Faradelege.

emil e mic dpv

profesional.

nu ma gandeam la dimensiunile lui fizice .

... tot asa cum basescu a fost chior... la faza cu ungurenii !

... asta inseamna ca traian este si mic ... si chior ! ... dpv ... politic !

Boc si regretul romanilor in viitor dupa el :))))))))))

Daca Boc e un mincinos,inseamna ca USL-ul in totalitatea lui este o alianta a adevarului pur.
Canci,ati vrea voi plagiatorilor,securistilor,incompatibililor sa fie asa.
Cand o sa inventati usl-istilor un minister pe fata al hotiei cu acte legale.
In viitor usl-istilor chiar voi o sa cereti ajutorul lui Boc,sa va scoata din haznaua in care v-ati afundat deja. :))))))))))))
Dupa ultimele sondaje usl-istilor, am inteles ca sunteti bucurosi tare ca aveti 42% iar pdl-ul care este un partid singur are 25% :))))))))))

 

Simpatic Boc

il face pe Mang japonez, prin afirmatia "adica a copiat articolul altor cercetatori japonezi".

si mai hazlie exprimarea care urmeaza: "articolul reprezinta in integralitate o copie a unor autori japonezi". Mai Boc, ai gasit si codul ADN al japonezilor care-s clonati in articol?

prin corectitudinea replicilor aruncate cu nonsalanta de-a lungul timpului, dl. Boc isi demonstreaza adevarata valoare academica. de cateva ori peste valoarea lui Boc-primul ministru si, in acelasi timp, egala cu aceasta :D

totusi... o observatie legata de Mang: plagiatul dovedit il descalifica in mediul academic, insa nu este o conditie necesara pentru a ocupa functia de ministru. din pacate :(

 

emile !!!

tu vorbesti ?

ai "publicat" :
Drepturile omului și libertățile publice, Cluj, Editura Accent, 2003.

... iti aduci aminte ?!

nu vrei sa discutam cu aceasta carte in mana, capitol cu capitol ?!

sau despre :
Institutii politice si proceduri constitutionale in Romania
Emil BOC , Cynthia Carmen CURT
Colectia: Stiinte politice ... ????

micutza cynthia !!!

 

tov. emil !!!

ce zici de ...

Cynthia Carmen Curt

... consilier la Bucuresti ... consul prin tari straine ... Asistent doctor
Drept Constitutional Comparat, Drepturile omului si libertăti publice

e-mail: curt_cynthia@yahoo.com
Foto | CV (romană) | CV (engleză)

... nu vrei sa analizam cv-ul ( care nu este postat la UBB ???)

...

 

tov. emil !!! ... si la Barcelona va e frica de plagiat !

... meritele profesionale ale Cynthiei Carmen Curt ... aflăm că Cynthia Carmen Boc-Curt este asistent universitar și doctorand in relații internaționale incepand cu anul 2001 (nu apare nicio informație legată de finalizarea doctoratului). La capitolul "publicații", Cynthia Carmen Curt apare cu 9 (nouă articole) in reviste de specialitate (toate din țară), apărute intre 2001 și 2007.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ce-nu-e-in-regula-cu-blonda-lui-boc-consul-de-barcelona-inca-o-sfidare-a-romanilor-62741.html

 

ce nu stiu analfbetii PDLdar in primul rand impostorul Vlaston

care vorbeste despre un plagiat aducand ca exemplu o schema electrica,schema electrica care nu poate fi modificata ,cel mult preluata si exemplificata in oricare alt text.Mai mult decat atat in bibliografie este trecuta si sursa de unde e prelauta schema electrica.Nu acelasi lucru este valabil si pentru impostorul intelectual MR Unguraenu care copie teste din carti de istorie si si le insuseste cu totala nesimtire.

 

PANDURU

Nu-mi amintesc sa va fi jignit vreodata si asteptam din partea dumneavoastra un comportament identic. Dar probabil ca intre noi sunt si ceva diferente de cultura si buna crestere. Ma somai sa raspund afirmatilor domnului ulivia. Nu citesc postarile domnului ulivia, nu stiu ce mai contin, le citeam candva, dar m-a convins, deci nu mai citesc respectivele postari. Nu stiu ce mai debiteaza ulivia, dar stiu ca pana acum era un fel de "Romania Mare" a prezentului forum. Deci nu pot raspunde respectivelor postari si nici nu doresc sa mi se rezerve "onoarea" aceasta. Sustineti ca o schema electrica nu poate fi modificata. De acord, dar urmarind la televizor dovada prezentata de domnul Boc, numai scheme electrice nu erau cele evidentiate acolo. Dar apropo; Istoria poate fi modificata? Adica daca un istoric scrie ca Stefan cel Mare a domnit intre 1457-1504, domnul Ungureanu ce trebuie sa scrie pentru a nu fi acuzat de plagiat? Sa modifice nume, sa modifice date, sa modifice fapte istorice? Si mai usor cu "analfabetii PD-L". Nu cred ca un "analfabet" PD-L ar fi scris "vin-o cu argumente", in loc de "vino cu argumente", cum ar fi corect, si cum nu ai scris dumneata in postarea de la ora 16;35.

iar boc?

cum a reactionat boc atunci cand a fost acuzat de plagiat? a bagat capul in pamant, precum strutul... iar acum ies ei si cer demisii... stati naibii si taceti din gura!

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor