Pop schimba Consiliul de Etica, organism care ancheta plagiatul lui Mang

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 19:41
3900 citiri
Pop schimba Consiliul de Etica, organism care ancheta plagiatul lui Mang
Foto: Arhiva

Seful interimar de la Educatie, Liviu Pop, a schimbat, printr-un ordin de ministru publicat in Monitorul Oficial, componenta Consiliului National de Etica, organism care ancheteaza acuzatiile de plagiat aduse lui Ioan Mang/

Astfel, potrivit ordinului de ministru, din noul Consiliul vor face parte Teodor Petrescu - presedinte, Virgil Muraru - vicepresedinte, Romita Iucu, Doru Vladimir Puscasu, Nicolar Burnete, Mihai Vladimirescu, Petru Andea, Victor Stoica, Horia Iovu, Florin Ionescu, Paul Dobrescu.

Mang, acuzat de plagiat: Ancheta Consiliului National de Etica incepe vineri

Consiliul National de Etica a inceput, pe 11 mai, o ancheta in cazul fostului ministru al Educatiei, Ioan Mang, acuzat de plagiat.

Adio Mang si scaunul electric de la Educatie

Dupa zile inregi de tegiversari si acuzatii, Ioan Mang a demisionat, pe 15 mai, de la sefia Ministerului Educatiei.

Inainte de desemnarea lui Mang ca ministru al Educatiei in Guvernul Ponta, postul ii fusese repartizat Corinei Dumitrescu, rectorul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir".

Aceasta a trebuit sa fie retrasa, insa, din cauza numeroaselor acuzatii aparute in presa, de la suspiciunea de incompatibilitate la faptul ca a mintit in legatura cu studiile sale sau ca a fost acuzata, la randul sau, de plagiat.

#Mang plagiat Consiliu Etica schimbat, #Pop salveaza Mang, #ordin ministru Consiliu Etica , #plagiat