Europarlamentar PSD, despre Augustin Lazar: Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit

Duminica, 28 Octombrie 2018, ora 16:55
12465 citiri
Europarlamentar PSD, despre Augustin Lazar: Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit
Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto / Hepta.ro

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Pascu nu este de acord ca Romania risca o rezolutie si mai dura in Parlamentul European din cauza revocarii procurorului general Augustin Lazar de catre ministrul Tudorel Toader. Mai mult, acesta s-a intrebat ce s-ar intampla daca Lazar nu ar mai putea sa conduca Parchetul General din cauze medicale.

"Pana acum era vorba de demonstratiile din 10 august, acum e dura ca se revoca procurorul general. Eu am o intrebare, ce se intampla daca, doamne fereste, domnul Augustin Lazar intra in incapacitate de a mai conduce Parchetul General, ce se intampla atunci? Vine Europa si numeste pe cineva, opozitia ce o sa faca? Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit", a declarat Ioan Mircea Pascu, intrebat daca rezolutia PE privind statul de drept din Romania va fi una dura, dupa anuntul privind revocarea procurorului general.

Acesta a mai a declarat ca nu crede ca rezolutia va impune sanctiuni si ca nu exista niciun motiv pentru ca Parlamentul European sa insiste cu aceasta motiune.

Declaratiile vin in contextul in care este asteptata adoptarea unei rezolutii dure in Parlamentul European privind statul de drept din Romania, in noiembrie, dupa ultimele evolutii din tara noastra.

Comentarii
Poza Hastalavista
Hastalavista
rank 5
Poza liviu_69
liviu_69
rank 5
Doar PSD are un presedinte de NEinlocuit !