TV Ziare.com: Ce impact are scutul antiracheta asupra securitatii Romaniei?

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 09:10
1596 citiri
TV Ziare.com: Ce impact are scutul antiracheta asupra securitatii Romaniei?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog, incepand cu ora 11:00, cu europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, fostul ministru al Apararii Nationale in perioada cand Romania a fost invitata si a aderat la NATO.

Invitatul Ziare.com va discuta despre impactul pe care il are asupra securitatii nationale instalarea scutului antiracheta si pe teritoriul Romaniei.

Cum s-a schimbat situatia geopolitica de la momentul cand Romania a fost invitata sa adere la NATO, la summitul de la Praga din 2002, si pana in prezent?

Ce amenintari planau asupra Romaniei si a celorlalte state NATO in 2004, cand am aderat efectiv? De unde vin amenintarile in prezent?

Pe cine apara mai degraba acest scut antiracheta, pe noi sau pe altii? Risca Romania sa devina o tinta pe harta tarilor arabe ca urmare a sustinerii acestui program al Statelor Unite?

Ce castiga si ce pierde Romania pe plan diplomatic prin acceptarea pe teritoriul sau a unei parti din sistemul antiracheta american?

Cum se vor schimba relatiile cu tarile vecine sau din imediata apropiere, in special cu Rusia, ai caror oficiali militari au spus ca Moscova ar putea reactiona nuclear la instalarea acestui scut?

Mai pot autoritatile de la Bucuresti sa se razgandeasca cu privire la gazduirea acestui scut, asa cum au facut Polonia si Cehia?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 11.00.

Pe aceeasi tema va discuta si deputatul PD-L Costica Canacheu, presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Camerei Deputatilor. Deputatul PD-L va intra in dialog cu cititorii Ziare.com incepand cu ora 12.30.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dreapta Unită cere demisia președintelui AEP Toni Greblă, după scurgerea datelor personale ale potențialilor șefi de secție: „Și-a demonstrat încă o dată incompetenţa”
Dreapta Unită cere demisia președintelui AEP Toni Greblă, după scurgerea datelor personale ale potențialilor șefi de secție: „Și-a demonstrat încă o dată incompetenţa”
Alianţa Dreapta Unită îi cere demisia preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi de secţie de votare....
Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL la Tulcea: „PNL a demonstrat deja că este partidul cu cei mai eficienţi aleşi locali”
Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL la Tulcea: „PNL a demonstrat deja că este partidul cu cei mai eficienţi aleşi locali”
Preşedintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, a afirmat, sâmbătă, că, în judeţul Tulcea, PNL a demonstrat deja că este partidul ”cu cei mai eficienţi aleşi locali”. ”Primarii PNL...
#Ioan Mircea Pascu, #scut antirachetata american, #Traian Basescu CSAT, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com , #scut antiracheta
Comentarii
Poza ciubotaru
ciubotaru
rank 3
tov ilici mircea pascu fost ministru al aparari intrebarea e: ce am cistigat ,ce au adus de bun rusia in romania?