Ziare.com

Dezonoarea PD-L si arma lui Basescu (Opinii)

de Liana Cantacuzino
Joi, 21 Aprilie 2011, ora 13:14

   

Dezonoarea PD-L si arma lui Basescu (Opinii)
Le-am ascultat surprins pe mai toate figurile importante ale Partidului Democrat Liberal cum au sarit, imediat dupa demisia lui Ioan Nelu Botis, sa explice cat de onorabil, de demn si de cinstit este si a fost ex-ministrul Muncii. Mai ca ar mai fi avut putin si l-ar fi numit erou. Onorabil, nu?

Auzindu-l pe Ioan Botis cat de mandru isi anunta demisia, cerandu-si si scuze pentru intarzierea de o zi, aproape ca iti venea sa-i plangi de mila. Nu se simtea vinovat de nimic, dar daca tot discuta lumea, na, ce sa mai faci... moral o fi ceva pe undeva.

Despre asta este vorba. Nu a putut sa aprecieze pe loc daca este sau nu cazul sa isi prezinte demisia, ca si cum nu ai putea sa iti dai seama singur daca ai furat sau ai omorat pe cineva in bataie, ci ai nevoie de ajutorul unui prieten si de opiniile apropiatilor.

Si, dupa cum ne-am obisnuit, nicio demisie, nicio numire si nicio schimbare in Guvern fara voia, stiinta si ingaduinta lui Traian Basescu. Astfel, odata ajuns in fata presedintelui, la judecata suprema - ce alt cadou mai bun ar fi putut spera Traian Basescu sa primeasca de Paste?

Evident, raspunsul sefului statului nu a putut fi decat unul. "Domnule, trebuie sa iti dai demisia, altfel nu voi mai putea sustine ca lupt impotriva sistemului ticalosit, ca reformez si modernizez Romania!" - probabil un astfel de schimb de replici trebuie sa fi avut loc intre cei doi eroi.

Cu cat ne gandim mai mult la cazul in sine, cu atat povestea evenimentelor pare si mai greu de inteles. Evident ca pentru Traian Basescu si PD-L, greseala lui Ioan Botis a reprezentat o gura de oxigen uriasa. Iar demisia lui se poate transforma asa in cea mai buna arma de atac.

In realitate, din primele reactii ale celor mai importanti membri PD-L, s-a vazut foarte clar cum demisia lui Botis a fost imediata speculata doar pentru a-si construi si mai inteligent campania electorala. Insa cum poate chiar si un aparat de propaganda de partid sa transforme o demisie rusinoasa, care are la baza o serie de fapte cel putin reprobabile, daca nu chiar de natura penala, intr-un act de curaj si de onorabilitate este usor de inteles, insa mult mai greu de acceptat.

Desigur, departamentul de comunicare PD-L trebuia sa transforme inca o rusine si o evidenta dureroasa a coruptiei si traficului de influenta de pe masa Guvernului intr-un succes, eventual, daca ar fi fost posibil.

A veni si a spune ca Ioan Botis a fost impecabil si s-a retras plin de onoare si cinste, cand tocmai a fost fortat de opinia publica sa isi prezinte demisia, face parte din strategia guvernantilor de a intoarce realitatea cu fundul in sus, pentru a putea sa inchida ochii si urechile celor care urmeaza sa isi dea votul peste doar un an.

Si cum s-a pornit poezia de Partid Democrat Liberal, cum au aparut si referintele, ca sa nu care cumva sa nu inteleaga lumea ce a insemnat sacrificarea lui Botis.

Noi suntem atat de curati, incat si cel mai putin banuit de nereguli - Botis - trebuie sa se supuna onestitatii partidului si chiar se si executa, nu ca in PSD, unde colcaie coruptii in voie, vezi cazul Nicolescu sau Severin. Asta a fost poezia recitata de fiecare pedelist care a apucat sa se exprime pe subiect. Din nou, aproape onorabil, nu?

Si chiar ar fi cu adevarat respectabil, daca nu ar exista "piesele grele" din Partidul Democrat Liberal. Si merita sa fie macar in treacat reamintite.

Pai daca Ioan Nelu Botis si-a prezentat demisia pentru un fleac de afacere de 500.000 de euro, de unde sotia castiga doar vreo 8.000 de lei, unde sunt demisiile lui Dan Pasat, Gheorghe Falca, Roberta Anastase sau Monica Iacob Ridzi? Mai ales ca toate persoanele mentionate mai sus sunt implicate in scandaluri si afaceri care intrec cu mult mai mult gainaria lui Botis de la Bistrita.

Evident insa ca trebuia sa cada cel mai mic pion, pentru ca sa poata supravietui marii corupti si conducatori ai sistemului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3351 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
36 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

draga Feher,

ziaristii ziare.com sunt fie ambisexi (vezi Liana care scrie la masculin sau Constantin, la feminin, fie virtuali (inexistenti, iluzorii), fie o combinatie a celor doua. Ipoteza cea mai plauzibila este ca au un inventar de nume la categoria ziaristi si un subsol de scribi care fac la cerere productia. Un sef atribuie fiecarei productii un nume din inventarul sitului, incercand disperseze acele articole conform unui "stil" personal legat de respectivele nume. Operatiunea reuseste doar partial, caci articolele Ene seamana la stil cu Racaru, dar uneori (de)cad si in stilul Leca-Cantacuzino. Vulpe zburda de la un stil la altul, cu o predilectie spre lecacisme. Dar ... e bisnisul ziare.com si si-l fac cum cred ei ca-i mai rentabil si mai aproape de interes. Noi judecam, apreciem, aprobam sau refuzam .

Cat despre articol : bate si el apa-n piua si trage de concluzie pe linia sitului. Nimic nou, nimic interesant. Ma amuz sa-mi imaginez cum ar fi scris iluzoria Liana Cantacuzino daca dl Botis nu-si prezenta demisia de onoare.

 

Articolasul incepe cu "Le-am ascultat surprins", adica trebuie sa fie scris de un iulian (masculin), surpriza, este semnat de o ...liana

QED...:-))))))))))))))))))))))))))))))))

 

CRIMA ORGANIZATA = Actuala COALITIE INTERLOPA SECURISTA DICTATORIALA , ce urmeaza este si mai GRAV :

Presedintele Basescu: Romania vizeaza o autonomie crescuta pentru comunitatile locale, dar nu pe baza de criterii entice.........
Romania vizează acordarea, atat romanilor, cat si minoritătilor, a autonomiei comunitătilor fată de puterea centrală, a declarat, luni, presedintele Traian Băsescu, iar omologul său ungar Pal Schmitt a precizat că a cerut un drept de autodeterminare mai mare pentru Ardeal.
“Toti cetătenii romani au nevoie de autonomie, cresterea nivelului de autonomie către toate comunitătile romanesti este in curs si este un proces care tine in Romania de cativa ani buni. Acum cateva săptămani au fost transferate spitalele odată cu resursele financiare", a declarat seful statului roman, in cadrul conferintei de presă sustinute alături de omologul său maghiar, Pal Schmitt, după discutiile bilaterale de la Bucuresti.
Traian Băsescu a arătat că Romania consideră că a da minoritătilor sansa păstrării culturii, limbii, a obiceiurilor nu este altceva decat o modalitate de a adăuga valori culturale la cultura majoritarilor, ceea ce face o tară mai atractivă si mai puternică.
“Eu am să indemn oamenii de aici să fie cetăteni buni, să respecte regulile, să fie plătitori de impozite corecti si după aceea să ceară astfel de inlesniri despre care a vorbit domnul presedinte: să folosească limba care este aproape de inima lor, să primească in unele teritorii – dacă ne place cuvantul – autonomie", a spus, la randul său, ptresedintele ungar Pal Schmitt.
“Domnul Băsescu a vorbit despre autonomie si a abordat din punct de vedere al subsidiaritătii si in conceptia domniei sale este vorba de regiuni autonome care pot rezolva problema si nu pe criterii etnice. Eu am spus că sunt zone in care trăiesc maghiari, si as dori să se trateze si din acest punct de vedere, dar probabil că intr-o perspectivă vom discuta pe tema asta.
Noi am sprijini cu mare plăcere ca in cele trei judete (populate in majoritate de etnici maghiari-n.r) să existe un drept de autodeterminare mai mare. Dar, desigur, este o răspundere foarte mare", a mai spus seful statului maghiar.
-----------
Si iata cum va arata Romania in curand, mai ales ca din 2013 trebuie trecuta la o noua impartire administrativ teritoriala, conform standardelor UE....
Exista mai multe proiecte in acest sens, dar toate dau curs autonomistilor maghiari.
In prima imagine avem proiectul Comisiei Prezidentiale, iar apoi Proiectul UDMR... (ultima imagine este harta etnica a Romaniei).


http://nu-basescu.blogspot.com/2010/10/basescu-batut-palma-cu-autonomistii.html

ACTUALA COALITE INTERLOPA SECURISTA : " Un atac la Sigurantă Natională: Boc ne obligă la noi taxe si impozite! "

Proprietarii de terenuri sunt obligati din luna iunie sa asigura coplata pentru desecare, combaterea eroziunii solului si aparare impotriva inundatiilor, potrivit unei hotarari de guvern emise pe 22 martie de catre Ministerul Agriculturii. Un ordin intern din 11 aprilie prevede ca din 31 mai “lucrarile de intretinere si reparatii funciare nu se vor mai executa" decat pe terenurile unde taranii au incheiat contracte de prestari servicii cu statul.
Specialistii in domeniu sustin ca aceasta masura va crea un adevarat haos in activitatea Administratiei Nationale “Imbunatatiri Funciare" si va bloca programele nationale de prevenire si combatere a dezastrelor naturale generate de inundatii si alunecari de teren. In schimb, reprezentantii ministerului sustin in schimb ca au ajuns la fundul sacului si nu-si mai permit sa plateasca pentru evitarea dezastrelor naturale.
In Hotararea de Guvern nr 203 din 22 martie, emisa de Ministerul Agriculturii, avand semnatura lui Valeriu Tabara, sunt stabilite preturile pentru coplata activitatilor de desecare cu pompare, desecare gravitationala, de combatere a eroziunii solului si aparare impotriva inundatiilor, lucrari care intra in sarcina Administratiei Nationale “Imbunatatiri Funciare" R.A(ANIF). Cu alte cuvinte, proprietarii de terenuri ( fermieri, tarani) aflati in zone inundabile si supuse riscului alunecarilor de teren sunt obligati prin acest act normativ sa incheie contracte cu ANIF si sa plateasca o taxa pe hectar( fara sa se precizeze daca lunar sau anual). Astfel, pentru desecare cu pompare, la un pret de 100 lei pe ha, statul acopera 58 de lei, iar proprietarul – 42 de lei; pentru desecare gravitationala la un pret de 40 lei/ha, statul plateste 23,2 lei, iar proprietarul -26,8 lei; pentru combaterea eroziunii solului, la un pret de 30 lei/ha, statul acopere 17,4 lei, iar proprietarul -12,6 lei. Aceste tarife sunt stabilite incepand cu data de 1 iunie.


http://www.surse.org/2011/04/un-atac-la-siguranta-nationala-boc-ne.html

 

PUTUROSII -DROGATII-DRACII -DERBEDEII -LIBERI - cel mai mare PERICOL NATIONAL si INTERNATIONAL pentru viitorul ROMANIEI

Dezvăluiri: Cum se fură alegerile in Romania!

NOTĂ SPECIALĂ. Masinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Politie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate si agenti economici de stat. Si, nu in ultimul rind, ambasade străine. In campania prezidentială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI si proiectul militar MONSAT pentru a-si vedea visul cu ochii.
Achizitionarea si instalarea echipamentelor speciale pentru reteaua MONSAT s-au făcut si cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de nastere a sistemului MONSAT este Hotărirea 045/2005 a CSAT. Reteaua de sateliti MONSAT de joasă altitudine, la care SRI si SIE au acces, nu e lansată de Statul Roman, ci de SUA, in colaborare cu o serie de tări europene. Romania "inchiriază“ accesul la acesti sateliti, pe baza unor intelegeri intre Serviciile Secrete ale tărilor NATO. Ei sint folositi pentru pedepsirea dizidentilor, in mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea si hărtuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
Reteaua de sute de sateliti care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să si transmită, in mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămint si, mai mult de atit, de a vedea omul prin acoperisurile clădirilor in care se află acesta. Acest Harry Giknavorian este, in fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lingă Traian Băsescu, incă din anul 2004. Este singura persoană din Romania care nu are numere de identificare la masina cu care se deplasează prin Bucuresti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relatii strinse cu autoritătile Statului Roman, in special cu Traian Băsescu si cu consilierul prezidential pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat si fată, si locuieste in Băneasa, in Complexul ZODIAC; are un ciine labrador. America, prin rezidentii CIA si prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI si DIICOT. Pentru a-si pune planul in aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicatii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul National de Statistică si agreat de BEJ si BEC. Agentul CIA din Romania si omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenteze si să centralizeze datele din sectiile de votare in timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE si STS, deoarece aplicatii ale acestui soft de la RASIROM sint folosite si in lupta impotriva terorismului si a crimei organizate din Europa.
http://www.romanialeaks.org/2011/04/dezvaluiri-cum-se-fura-alegerile-in.html

CANTACUZINO MAMA, TE ROG EU,INCEARCA SA NU ADUCI ATINGERE ARISTOCRATULUI ...STRASTRABUNIC!

.
NOI ,LA ACEASTA ORA ASTEPTAM INCARCERAREA MAFIOTULUI ANALFABET SOV SI NU BALIVERNE DESPRE PARTIDUL DE GUVERNAMANT!

ASA COLEGII,CRAPATI,CRAPATI IN FRUSTRAREA VOASTRA CU ...SOS!

ARESTAREA LUI SOV,O STARE NORMALA INTR-UN STAT EU,O

SA VA PUNA INTR-O LUMINA SI MAI ...INVIZIBILA!

KIATRA,PATRIOT,ETC,SI ALTE PASTE FAINOASE,SUNT LA

APUS DE ...CARIERA PE FORUM!

 

 

@adevar

gata "adevaratule".dupa atitea scrieri am inteles ca traim bine multumita conducerii de partid si de stat.acuma nu te mai surmena "draghe" pe aici.mergi matale pe alte "forumahe" ca sa raspindesti cuvantul sfant!poate acolo "oamenii o sa vorbeste" cu tine.multe "succesuri" fiindca vad ca se poarta..."ca vuitonul"!

PENALTI SI-A TRIMIS LA IASI CATEVA DIN TARFELE LUI,

..care acum posteaza la greu idiotenii pe ziare.com

UNDE NU-I ONOARE NU-I NICI DEZONOARE,IAR BASESCU TRAIAN ESTE CEL DIN URMA SECURIST-CEAUSIST CARUIA I SE POATE ALATURA CUVANTUL "ONOARE".

PDL-istii au ajuns la capatul marsaviei lor de sorginte sstalinist -nazista.Daca in 2008 se bateau cu caramida in piept si promiteau imposibilul de atins romanilor, daca in 2009 taiau si spanzurau in tara asemeni bolsevicilor ocupantii Romanie postbelice, in 2011 PDL-istii s-au apucat sa imite trasaturile caracterilor umane ,bineinteles fara nici o sansa de a mai insela pe cineva.Si cimpanzeii imita oamenii ,dar companzeii provoaca rasul si simpatia oamneilor, pe cand gorilele PDL-iste infractionale fara nici o exceptie nu pot provoca decat dispretul tuturor oamenilor fie ei romani, germani ,francezi sau armeni.

In fiece capitala europeana se cere ca Romania lui Basescu Traian si a Udrei Elena sa fie scoasa din Uniunea Europeana, europenii nu pot suporta grava jignire de a avea alaturi d ei goRilele PDListe in frunte cu liderul lor cotrocenist.

Victor CIUTACU - un gunoi uman!

Guvernul Boc-Ciutacu a facut atata rau acestui popor, incat trebuie sa plece urgent!

VOI PUBLICA aceasta STIRE, pana cand nesimtitul de Ciutacu ma va contacta, si impreuna vom stabili conditiile incetarii acestui demers. Cu alte cuvinte, ATATA TIMP CAT VA DORI CIUTACU!

PS. Am spus Guv. Boc-Ciutacu, deoarece din 15-06-2010, EXISTENTA Guv. Boc se datoreaza 100% lui Victor Ciutacu! Cei ce doresc sa verifice acest lucru, sau sa se convinga de ADEVARUL acestei STIRI, ma pot contacta la Tel.0723966732, sau sa lectureze comentariile 18 si 19 de la blogul "Dreptate pentru toti" (27-04-2010), de pe pagina Google, sau scriind adresa: http://dumitrurizoaica.blogspot.com/. D.Rizoaica.

DEZONOAREA PDL ESTE INSASI BASESCOVICIUL SI PUTANA LUI...!

Bai, io v-o spun pe aia dreapta : ce mi-e Tanda ce mi-e Manda..ce mi-e stanga ce mi-e dreapta falsa ...tot o puturoasa mizda!
Stii cum e cu astia? E ca papusa aia Matriosca.
Il desfaci pe Antonescu, dai inauntru de Voiculescu.
Il desfaci pe Voiculescu dai inauntru de Ponta
Il desfaci pe Ponta dai inauntru de NASTASE CU POPONETZUL in vant (u)..
Il desfaci pe Nastase dai inauntru de Badea
Il desfaci pe Badea dai inauntru de Ciutacu
Il desfaci pe Ciutacu dai inauntru de postacii uslasi gata sa muste portocala..
Te ingrozesti si incerci sa refaci papusa intr-una singura, iese Iliescu.
Il desfaci pe Boc, dai de Roberta.
O desfaci pe Roberta, dai de Bleaga (pardon Buldogu', pardon Blaga)
Il desfaci pe Blaga, dai de Berceanu nud...
Il desfaci pe Berceanu, dai de Videanu mancand fecale..
Il desfaci pe Videanu, hop..dai de pitzifelnicii care-l ling pe Boc inclusiv Botis
Ii desfaci pe pitzifelnicii pro-Boc si pe Botis,dai de Oltean mafiotu'si de EBA slutzind limba romana..
O desfaci pe EBA dai de Ioana Basescu miscand PUPULAR..
O desfaci pe Ioana Basescu, hop...dai de Udrea in hainele Evei cu un.araboi in buzunar..
Desfaci Udrea(araboiul lasi sa continue treaba), dai de Basescul in patru labe ...cu latzei pe limba amortita de formol
Il desfaci pe Basescul...cu bale la gura de-atata urda (pardon..udra) dai de:
POPORUL ROMAN LIMITAT, BETZIV, PUTUROS, RAMAR, care nu merita un CUZA2!
Pai noi, hac...hac...hac...cu cine VOTAM?

 

O alta viziune - fondurile europene ajuta la dezvoltarea resurselor umane

PDL este un partid care lupta impotriva coruptiei. Botis si-a prezentat demisia destul de rapid, si pentru un fleac pana la urma.
Nu inteleg de ce nu este prezentata si o alta fata a evenimentului cu Ioan Botis. Acei bani obtinuti printr-un proiect european sunt folositi pentru dezvoltarea resurselor umane, pentru ajutarea somerilor, policalificarea acestora. Nu inteleg de ce Ioan Botis este acuzat atat de aspru..in definitiv nu a facut decat un lucru bun pentru comunitate, si asa fondurile europene au un grad de absorbtie destul de mic in Romania.
In definitiv romanului ii place sa speculeze, sa comenteze, sa isi dea cu parerea.. si nu vrea sa vada ce este cu adevarat important.

 

@roxana

Toate partidele din Romania lupta impotriva coruptiei.....celorlalti

adevarat graiesti

...............

Guvernul se departeaza de cei ce gresesc, voit sau nu!

PDL si Guvernul lupta impotriva coruptiei si coruptilor si gestul ministrului Botis trebuie apreciat la adevarata valoare. Nu au fost fapte atat de grave incat sa ii fie luat capul, dar domnia sa a apreciat ca este mai bine sa se sacrifice si sa renunte, spre binele partidului din care provine.

Roxana, Iasi (alta clasa pura se da din Iasi)

Demagogia duce la indobitocire si prostitutie sufleteasca.

Ce poate sa fie un partid demagogic altceva decat exploatatorul intereselor publice ?

Sistemul demagogic, care din politica face o specula, din sufragiul claselor amagite o scara de inaintare in economia, nu politica, ci privata, a membrilor societatii de exploatatie, mananca venitul tarii, mananca pe datorie painea a trei generatiuni viitoare, caci tot luxul ce-l face azi, maine va fi mizerie.

Deficit langa deficit, imprumut langa imprumut, datorie langa datorie, pana ce finantele Romaniei nu vor fi, curand, decat, o gaura mare. Iar poporul, manat la alegeri de baioneta civico-electorala, suporta plebea aceasta, fara a pricepe. Demagogia duce la haos.

Pe cine mai reprezinta aceasta gasca, care se crede eternizata la Putere, formata din incompetenti naivi, marionete servile sau jefuitori abili, specializati in directionarea Bugetului de Stat catre grupuri economice infractionale de tip mafiot !

Alta portocalela etnobotanica spalata pe creier, programata si innebunita deja.

Femeiele (moldovencele au cel mai ridicat IQ din Romania) din Iasi (Iasi-Capitala spirituala a Romaniei) sunt prea inteligente si frumoase ca sa muste asa cum o face Roxana.

In fine, probabil vorbeste dintr-o comuna din fundul judetului Iasi... sau vreo terorista - infertila, de alta etnie, fara familie si fara copii.

Interesul pentru politica de la Bucuresti, cea care lasa masele cu gura cascata, exista !

In realitate, haitele de crima organizata sunt strans unite pentru ramanerea la guvernare, pana la distrugerea ireversibila a Romaniei.

Despre indobitocire...indoctrinare si altele

Cel mai mult ma doare cand vad cat de indobitociti sunt unii oameni ...stiind cat rau a facut tarii molima rosie a PSD sau PSDR cum a fost pe vremea lui Iliescu, stiind cat de mult ne-au vandut liberalii..a se vedea cazurile PETROM, BCR,afacerea Sterling etc. ei tot tind sa idolatrizeze acesti hoti si corupti. Nu spun ca PDL este un partid de sfinti, fiecare copac are si uscaciunile lui...dar spre deosebire de alti copaci, cei din PDL mai sunt si curatati din cand in cand.
Apropo....multumesc pentru jignirile aduse in saptamana mare, dar cred ca uneori oamenii dintr-o comuna uitata de lume sunt mai de valoare decat unii din cel mai cosmopolit oras.

@Roxana, Iasi

Sunt doua probleme distincte:
1)cursurile de specializare erau initiate prin ONG-ul
-asociatia sotiei sale - pe vremea cand era director AJOFM Bistrita. El este ordonantator de plati si tot el beneficiar, pt.fondurile alocate pentru cursuri, cursuri ce se puteau realiza prin Agentia de somaj si nu externalizate prin asociatia lui si sotiei sale.
Cursurile de specializare au sursa componenta principala din Bugetul Asigurarilor Sociale, respectiv fondul de pensie si nu din UE
2) atragerea de fonduri EU prin asociatie se desfasoara dupa ce el pleaca, ajunge ministru, are informatia si noua ne spune sa muncim, taie ce poate din pensii si salarii iar el este beneficiar prin sotie de finantari UE si salarii exagerate.
Este un caz concret de convergenta si conflict de interese, furt, trafic de influenta.
Botis ar fi trebuit cercetat de DNA in momentul in care a fost promovat ministru.

despre POSDRU

Din cate am inteles banii veneau prin POSDRU - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, un program finantat prin Fondul Social European, adica bani de la UE. Contributia Romaniei prin cofinantare este foarte mica...asadar nu are nicio logica tot tam-tam-ul facut de dumneavoastra cu taierea de salarii, de pensii etc.

@Roxana Ia 'despre POSDRU"

Cadru de implementare POSDRU a fiintat din iulie 2007
"National Reform Programe"
Botis incepe "practica "din 2005.
De fapt ce sustii ?
* sustii coruptia in PDL ?
Coruptii sunt identici peste tot.

ROXANA FARA IASI NU POTI SA-TI SCRII TAMPENIILE,

FACI D E RAS IASUL, IESIENII II DISPRETUIESC PE PDL-isti.Saptamana trecuta au fost adusi la spital doua individe si vreo trei baietasi, membri PDL-Iasi, consumasera etnobOtanice, poate asa se explica si tampeniile pe care le tot indrugi de cateva zile.Molima rosie UCIDE ACUM IN ROMANIA LUI BASESCU TRAIAN SI AL PDL-ULUI.

Roxana ce faci tii sedinta de partid?

Roxana cum sa lupote PDL-ul impotriva coruptie ,cand PDL-ul este insasi coruptia si au recunoscut-o singuri prin vovcea Monicai Macovei si ai alktor "entelectuali" PDL-isti dincare tu nu poti face parte.Unintelectual adevarat nu-si distruge viata stand alaturi de conmtrabandistii PDL-isti.

 

TAMERLAN ESTE DROGAT?!

Cum sunt permise asemenea huliganisme,ziare.com si mai ales la comentarii argumentate si documentate?

Ori d e cate ori intri sa citesti articole pe ziare.com dam peste animalizatul Tamerlan ,sau peste alti redusi mintal care ataca pe toti cei ce nu sunt complici cu t***P**ii PDL-istii sau cu aloolicul imoral Basescu
POATE NU STITI DAR LA BERLIN DUPA ACTIUNEA IN STRADA A GERMANILOR IMPOTRIVA ASASINARII CAINILOR IN Romania ,Basescu si-a asmutit huliganii asemeni lui Tamerlan impotriva organizatorilor actiunilor impotriova PRESEDINTELUI UCIGAS DIN ROMANIA.

Cantacuza...

A puit Leca ))))))

 
 

 

Doamna Botis ramane cu banii...

... domnul Botis cu demisia, domnul Basescu cu starpirea sistemului ticalosit si toti traiesc bine..

 

nici pe departe

botis nu si-a prezentat demisia mandru ci chiar emotionat si ispasit... solidaritatea colegilor mi se pare perfect rezonabila si nu e nimic ascuns aici... nu inteleg insa de ce se tot face alaturarea cu basescu... nu e clar ca nu-l dezavantajeaza?!

 

Demisia lui Botis

Pornind doar de la o problema morala cazul in care este implicat, Botis (desi este mult mai moral ce a facut Botis decat Nicolescu) a decis sa-si dea demisia deoarece televiziunile mogulilor aveau subiect de presa o luna de zile de-acum in colo, si infloreau zi de zi tot mai mult la acest caz. Nu am mai auzit nimic despre cazul Nicolescu in ultimul timp... dar nu este interes pentru acest caz din partea mogulilor decat sa il ascunda cat mai bine.

 

Eroare si onoare

A fost o demisie din eroare nu de onoare asa ca ciocu mic si rabdati mai departe!

 

GROBIANISMUL ,MITOCANIA PDL-ista NU AR EXISTA DACA IN TARA NU AR FI SI INDIVIZI CARE SA O ACCEPTE.

Personal imi mentin punctul de vedere Tamerlan este o gorila PDL-ista a carui comentarii animalizante sunt mentinute ore intregi pe site-ul de la ziare.com

Eu,noi, contribuabilii romani,fie ca suntem simpli cetateni sau suntem implicati in combaterea dezumanizarii romanilor de catre stalinist-nazistii lui Basescu Traian,avem dreptul sa spunem ceea ce sunt in realitate PDL-Udrea Basescu Boc, o grupare de crima organizata ce se substituie institutiilor statuliui de drept romanesc pentru decimarea romanilor.In numele unei reforme INEXISTENTE aceste gorile comuniste din PDL mentin intreaba Romanie intr-o permaneta TEROARE,teroare admisa si practicata si pe ziare.com

Striga Europa in gura mare ca avem un "PRESEDINTE UCIGAS"si voi, administratorii ziare.com sustineti crimele PDL-iste?

In numele a ce si pentriu ce?

 

UNDE SE VORBESTE PRINTRE ROMANI ASA CUM SE EXPRIMA "ADEVAR" ,

...daca politica ziare.com acce[pta ex[primari ce nu exista priontre romanii, oamnei onoarbili, morali, civilizati:

Iata cescrie gorila PDL-ista "adevar":

adevar
21.04.2011, 13:57

ASA COLEGII,CRAPATI,CRAPATI IN FRUSTRAREA VOASTRA CU ...SOS!
"
IAR ASEMENEA EXPRIMARI PORCESTI SUT CONFORME POLITICII ZIARE.COM?ESTE CUMVA ZIARE.COM ADEPTUL UNUI STABILIEMNT DE PROSTITUATE udriste?

DE CE DORITI SA FACETI DE RAS ROMANIA?PENTRU CA GORILELE ,ANIMALIZATE, PDL-iste NU VOR FI NICIODATA UMANIZATE?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor