Interimarul de la Ministerul Muncii a terminat facultatea la 34 de ani - vezi ce avere are

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 17:17
7304 citiri
Interimarul de la Ministerul Muncii a terminat facultatea la 34 de ani - vezi ce avere are
Foto:pdl-sector6.ro

Secretarul de stat din Ministerul Muncii, Nicolae Ivaschescu, cel care a preluat conducerea tehnica a institutiei dupa demisia lui Ioan Botis, a terminat facultatea abia la 34 de ani, la una din cele mai slab cotate universitati din Romania - Bioterra.

Ivaschescu a absolvit Facultatea de Inginerie si Management Agroturistic a Universitatii Bioterra din Bucuresti in 2001, la 15 ani dupa terminarea liceului, in 1986, conform CV-ului sau, postat pe site-ul Ministerului Muncii.

Ulterior insa, Ivaschescu si-a completat studiile cu o multime de masterate, doctorate si studii postuniversitare in domenii precum securitatea nationala sau studiile militare.

Studii putine, avere mare

In ciuda faptului ca nu terminase facultatea, Ivaschescu a reusit sa stranga o avere impresionanta dupa Revolutie, cand a fost director general la mai multe societati comerciale.

Astfel, pe langa numeroase case si terenuri, el a avut la dispozitie si multi bani lichizi, daca ne gandim ca a putut sa imprumute altora sume de 380.000 sau 415.00 de euro. Aceasta e declaratia sa de avere, postata pe site-ul Ministerului Muncii.

- 8 terenuri intravilane in patru orase din trei judete ale tarii. Astfel, Ivaschescu detine: trei terenuri in jud. Ilfov (unul de 782,9 mp in Voluntari; doua in Corbeanca, de 5.566 mp, respectiv 3.875 mp); trei terenuri in jud. Brasov (toate in Predeal, de 558,77 mp, 947,3 mp, 1.705 mp) si doua terenuri in Prahova (ambele la Cornu, de 806 mp si 849 mp)

- Un apartament de 146,3 mp (plus o gradina de 113,79 mp, apartamentul aflandu-se la parter)

- O casa de locuit de 346,2 mp (dintre care suprafata utila 117,8 mp) in Voluntari (jud. Ilfov).

- Bijuterii si metale pretioase in valoare de 20.000 de euro, precum si ceasuri tot de 20.000 de euro

- Un fond de investitii de 23.491,36 lei la o banca, pe numele sotiei, Ivaschescu Irina

- El a declarat ca a imprumutat mai multe persoane fizice (despre care precizeaza ca "nu sunt persoane publice, in sensul prezentei legi") cu 380.000 de euro, precum si o persoana juridica cu 414.752 euro.

- El are sase credite la patru banci (in valoare totala de 575.230 de euro), un credit de 150.000 de euro catre o persoana fizica (despre care precizeaza ca "nu sunt persoane publice, in sensul prezentei legi"), precum si un credit catre o persoana juridica, in valoare de 122.297 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#inlocuitor Botis studii avere, #Ivaschescu avere studii , #demisie