Ziare.com

Petru Lakatos: UDMR nu revendica postul de ministru al Muncii

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 14:32

   

Petru Lakatos: UDMR nu revendica postul de ministru al Muncii
Deputatul UDMR, Petru Lakatos, a declarat ca postul de ministru al Muncii ii revine PD-L-ului, UDMR neavand nicio intentie de a-l revendica.

"Postul revine PD-L, dar s-ar putea sa asistam la o rocada, tinand seama de cei care au mai ocupat aceasta functie", a declarat Lakatos.

Lakatos a fost intrebat daca UDMR ar putea revendica postul de ministru al Muncii, propunand astfel vreo persoana specializata in acest domeniu.

"Nu, ma refeream la faptul ca ar putea fi propuse persoane care au mai ocupat postul de ministru al Muncii, oameni cu experienta in domeniu, precum dnul Barbu (Gheorghe, n.r.) sau dnul Sarbu (Marian, n.r.). De asemenea, se poate considera varianta promovarii unei figuri noi, depinde de cum considera de cuviinta PDL sa nominalizeze din partea partidului pe cineva, sau din partea altei formatiuni din coalitie", a explicat Lakatos.

Ministrul Ioan Botis si-a dat demisia: Imi cer scuze cetatenilor

Deputatul UDMR a mai mentionat ca estimeaza ca noua nominalizare se va face pana la Conventia Nationala a PD-L, deoarece potrivit legii postul poate fi ocupat interimar de un alt ministru timp de 30 de zile.

Cine ii poate lua locul lui Botis - bursa zvonurilor

Numele cel mai vehiculat pentru a prelua ministerul Muncii in urma demisiei lui Ioan Botis este Marian Sarbu, cel care a detinut acest portofoliu si in timpul guvernarii Nastase si in timpul scurtei guvernari PD-L-PSD. Sarbu ar fi fost prezent la Guvern miercuri la pranz, dupa demisia lui Botis, fapt care a amplificat speculatiile cu privire la nominalizarea sa.

Sursa: rNews

Articol citit de 418 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor