Ioan Nelu Botis, "in carti" pentru Primaria Bistrita

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 16:24
1532 citiri
Ioan Nelu Botis, "in carti" pentru Primaria Bistrita
Foto: Arhiva

Fostul ministru al Muncii, Nelu Ioan Botis, nu exclude posibilitatea sa candideze la Primaria Bistrita, mai ales in conditiile in care partidul va decide acest lucru.

Intrebat, in cadrul unei conferinte de presa organizate de PDL Bistrita, daca isi doreste sa candideze la functia de edil al orasului, Botis a raspuns: "Daca partidul va dori, voi candida". Potrivit Mediafax, Botis a fost intrerupt de Ioan Oltean, care a precizat: "Va spun eu ca isi doreste sa candideze".

"Candidatul nostru la Primaria Bistrita il vom stabili in urma unui sondaj de opinie. Daca in urma acestui sondaj va rezulta ca cel mai bun candidat al nostru va fi Ioan Nelu Botis, el va fi candidatul nostru la functia de primar al Bistritei. In acest moment, Ioan Nelu Botis nu este scos din carti. E un candidat care va fi supus unei cercetari sociologice.

Va spun eu ca Ioan Nelu Botis isi doreste sa candideze. Incep sa-mi cunosc colegii si sa stiu ce gandesc. Va spun eu ca Ioan Nelu Botis isi doreste sa candideze si, in opinia mea, nu are niciun motiv sa nu candideze", a spus Ioan Oltean.

El a mentionat ca PDL Bistrita-Nasaud va decide candidatul la Primaria Bistrita doar in urma unui sondaj de opinie.

"Vom sonda opinia publica. Daca oamenii vor aprecia ca ce a facut Ioan Nelu Botis este de netrecut cu vederea, nu o sa candideze, dar eu cred ca este un candidat care ar putea sa obtina un scor electoral excelent la nivelul municipiului Bistrita, un om care a facut numai lucruri bune. In viata, mai poti si gresi si poti fi sanctionat, dar vom trai si vom vedea", a spus Oltean.

Intrebat daca la sefia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud ramane in cursa actualul presedinte, Liviu Rusu (PDL), prezent si el la conferinta de presa a PDL, Oltean a raspuns doar ca acum nimic nu e sigur.

Deputatul Ioan Nelu Botis este presedintele PDL Bistrita. El a ocupat, timp de cateva luni, functia de ministru al Muncii, dar a demisionat in urma unui scandal de presa, dupa ce a iesit la iveala faptul ca un ONG care avea sediul in locuinta lui Botis a accesat fonduri europene intr-un termen foarte scurt si ca sotia sa era unul dintre angajatii ONG-ului respectiv.

#botis primarie bistrita, #botis candidatura pdl, #botis primar bistrita , #deputat