Ziare.com

Botis i-a prezentat lui Boc un sistem informatizat in domeniul social (Video)

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 19:04

   

Botis i-a prezentat lui Boc un sistem informatizat in domeniul social (Video)
Ministrul Muncii, Ioan Botis, i-a prezentat, marti, premierului Emil Boc strategia sa sociala pentru anul 2011, un program de informatizare a sistemului de asistenta sociala urmand sa fie implementat.

"Am prezentat care este strategia pe 2011, in domeniul social. Avem un program de informatizare si, ca sa-l pot pune in aplicare, trebuie sa mergem in paralel si cu legile, care sa fie puse in valoare de program", a declarat Ioan Botis.

Ministerul Muncii elaboreaza un Cod social care cuprinde Legea asistentei sociale, Legea prestatiilor sociale, Legea calitatii in asistenta sociala, Legea inspectorului social.

In privinta discutiilor pe marginea noului Cod al Muncii, o noua dezbatere tehnica urmeaza sa aiba loc la Ministerul Muncii, cu reprezentantii sindicatelor si patronatelor, a mentionat ministrul Botis.

"Maine (n.r.- miercuri) avem o intalnire tehnica. Nu putem face declaratii pana nu terminam dialogul cu sindicatele si patronatele", a mai afirmat Ioan Botis.

Prim-ministrul Emil Boc a avut, marti, la Guvern, intalniri de lucru cu ministrul Muncii, Ioan Botis, si cu ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu.


Sursa: AGERPRES

Articol citit de 742 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

interesant:Nu putem face declaratii pana nu terminam dialogul cu sindicatele si patronatele

are sistemul trebuie doar implementat.Cat a costat nu se stie;se stie insa "ca sa-l pot pune in aplicare, trebuie sa mergem in paralel si cu legile, care sa fie puse in valoare de program".
Concluzie :ne se poate aplica fara ca legile sa fie votate de unde probabil si discutia cu sindicatele care va fi probabil la toamna.
Cat o costa implementarea nu conteaza ca decontul il fac altii in 2012 iar "astia"iau banii acum.
Mutu tace si face!

 

informatizarea...

banuiesc ca Ministerul Muncii are si un departament IT.
Pentru ce au nevoie, in aceasta faza, sunt suficiente cateva baze de date simple pe care stiu sa le faca multi copii.
Sunt multi care profita de necunoasterea domeniului IT de catre cei de la guvernare.

ok

ce fac cei de la IT intr-un minister poate face si un copil vorba ta iar daca ai impresia ca au vro baza de date eficienta te inseli.Ideea este ca nu o sa se implementeze iar banii vor fi "dirijati" spre ...mai bine.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor