Dosarul ANRP4: Fotografii cu Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean, probe la dosar

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 20:54
9825 citiri
Dosarul ANRP4: Fotografii cu Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean, probe la dosar
Foto: Arhiva Digi24

Mai multe fotografii in care apar deputatul PNL Ioan Oltean si fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean au fost depuse de procuror la dosarul in care aceasta din urma a fost arestata preventiv, pentru a dovedi relatia apropiata dintre cei doi.

"Ioan Oltean era ca un sef pentru Crinuta Dumitrean, fiind notoriu in randul functionarilor ca, Rotaru Mihai, care avea mai multe dosare de despagubire in care era cesionar, beneficia de solutionari rapide si despagubiri generoase. Ioan Oltean era o prezenta constanta in institutie, in biroul presedintei", scriu procurorii DNA in referatul cu propunere de arestare preventiva, scrie Adevarul.

Curtea Suprema a apreciat ca din probele aflate la dosar, printre care si fotografiile cu cei doi in biroul sefei ANRP, "rezulta indubitabil relatia apropiata dintre aceasta si inculpatul Oltean Ioan".

In replica, avocatul Crinutei Dumitrean a declarat ca indiferent de natura acestei relatii, ea nu poate constitui temei al acuzarii si ca "fotografiile atasate la dosar nu au nicio legatura cu activitatea Comisiei Centrale de Stabilire a Despagubirilor", dupa cum se arata in incheierea Curtii Supreme, conform sursei citate.

Dosarul ANRP4: Sase inculpati arestati preventiv. Crinuta Dumitrean, printre ei

Deputatul PNL Ioan Oltean afla in data de 9 decembrie daca solicitarea DNA adresata Camerei Deputatilor privind arestarea sa preventiva este sau nu aprobata.

In dosarul ANRP4, Ioan Oltean este acuzat ca ar fi luat mita 600.000 de euro pentru a interveni la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatii (ANRP), pentru o a aproba despagubirea unei revendicari ilegala.

Ioan Oltean, la un pas de arestare: Nimeni nu ne poate apara decat Cel de sus (Video)

#fotografii dosar ANRP Oltean Crinuta, #Crinuta Dumitrean arestata, #Ioan Oltean DNA , #DNA