Ioan Oltean, dezvaluiri despre pozele alaturi de Crinuta Dumitrean: Exista, dar nu sunt defaimatoare. Am bocceluta pregatita

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 22:45
11674 citiri
Ioan Oltean, dezvaluiri despre pozele alaturi de Crinuta Dumitrean: Exista, dar nu sunt defaimatoare. Am bocceluta pregatita
Foto: Arhiva Digi 24

Deputatul PNL Ioan Oltean a recunoscut, marti seara, ca in dosarul trimis de catre procurorii DNA la Parlament exista poze in care apare alaturi de fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitreanu, insa a insistat ca acestea nu sunt defaimatoare.

Explicatiile parlamentarului vin dupa ce presa a relatat zilele trecute ca in dosarul ANRP 4 - in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu si trafic de influenta - exista mai multe fotografii indecente cu deputatul liberal si Crinuta Dumitrean, facute in biroul acesteia din urma.

Dosarul ANRP4: Fotografii cu Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean, probe la dosar

Ioan Oltean a marturisit, marti seara, la Romania TV, ca pozele exista, dar nu sunt defaimatoare.

"In dosarul care a fost pus la dispozitia Comisiei juridice, pe care l-am vazut si eu, nu exista pozele cu Crina Dumitrean de care se face vorbire. Poze exista, dar nu sunt defaimatoare si nu sunt probe care sa fie folosite pentru a se dovedi existenta faptei de coruptie de care sunt acuzat. Cred ca folosirea pozelor duce la descalificarea unor institutii, printre care si DNA", a explicat Ioan Oltean.

Acesta a vorbit si despre ce le va spune miercuri colegilor din Camera Deputatilor, care se reuneste pentru a vota cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a liberalilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Asta dupa ce Comisia juridica a dat aviz favorabil solicitarii procurorilor anticoruptie.

Cand decide Parlamentul daca Ioan Oltean poate fi arestat

"Evident ca eu o sa-mi prezint punctul de vedere, o sa le spun colegilor mei ca sunt totalmente nevinovat. Nu am fost in Chitila, nu am la biserica din Chitila, nu am luat niciodata niciun bani de la nimeni, in cazul de fata de la Mihai Rotaru. Voi prezenta care este proba principala care ma face sa cred ca suntem in posesia unui denunt mincinos, care mi-a creat atatea necazuri.

Pot sa spun ca sunt nevinovat si ca nu am nicio emotie sa ma duc maine (miercuri - n.red.) in fata colegilor de la Camera Deputatilor si a procurorului de caz. Este singura mea preocupare sa imi dovedesc nevinovatia. Am bocceluta pregatita cu tot ce trebuie ca sa pot sa plec, daca se va aprecia ca asta este drumul pe care trebuie sa-l parcurg. Daca exista o fapta care sa justifice acest drum", a declarat Ioan Oltean.

Ioan Oltean: Nu mi-e teama de beciul domnesc

#Ioan Oltean poze Crinuta, #Ioan Oltean poze indecente , #DNA