Ioan Oltean, fata in fata cu acuzatiile DNA - isi studiaza dosarul

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 11:06
1969 citiri
Ioan Oltean, fata in fata cu acuzatiile DNA - isi studiaza dosarul
Foto: Ziare.com

Deputatii PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu isi studiaza dosarele, miercuri dimineata, la Comisia juridica, membrii acesteia urmand sa dea un raport consultativ de incuviintare sau respingere a cererii DNA de retinere si arestare pentru cei doi.

De asemenea, cei doi vor fi audiati miercuri, in cadrul acestei comisii, transmite Antena 3.

Dupa audiere, urmeaza votul deputatilor juristi, iar apoi in Camera Deputatilor se va vota cel mai probabil pe 9 decembrie.

DNA cere arestarea a doi deputati: Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Secretarul Camerei, Niculae Mircovici, a informat ca vor exista doua voturi, unul pentru Ioan Oltean si unul pentru Catalin Teodorescu. Votul va fi secret, cu bile.

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, arestarea preventiva a lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, in dosarul ANRP 4.

DNA a anuntat, joi, ca deputatii PNL sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie in dosarul ANRP 4. Oltean este acuzat de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu, iar Teodorescu de abuz in serviciu.

Joi, la scurt timp dupa ce a aflat ca procurorii anticoruptie au inceput actiunea penala impotriva sa, Ioan Oltean si-a dat demisia din functia de vicepresedintele al PNL.

Cand afla Ioan Oltean si Catalin Teodorescu daca raman sau nu fara imunitate

In comunicatul remis presei de DNA se arata, printre altele, ca in 2010 Ioan Oltean ar fi primit 600.000 de euro in incinta unei parohii, in schimbul banilor exercitandu-si influenta asupra sefei ANRP de la acea data.

#Ioan Oltean Comisie juridica, #Ioan Oltean dosar DNA, #Oltean Teodorescu vot arestare, #Oltean Camera Deputatilor arestare , #DNA