Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Acuzatii grave la adresa PSD: "Discipolii lui Nastase au perfectionat metodele"

Marti, 20 Mai 2014, ora 16:40
2298 citiri
Acuzatii grave la adresa PSD: "Discipolii lui Nastase au perfectionat metodele"

Vicepresedintele PDL deputatul Ioan Oltean a declarat marti, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Bistrita, ca PSD da dovada de "foarte multa disperare", si ca acest lucru se concretizeaza in special in "abuzuri, santaj si presiuni" asupra primarilor de alta culoare politica.

Ioan Oltean a facut referire la primarii PDL din judetul Bistrita-Nasaud care au acceptat sa apara pe bannere electorale, in campania pentru alegerile europarlamentare, alaturi de candidatii aliantei PSD-UNPR-PC, de presedintele PSD, Victor Ponta, si de presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, care conduce si Consiliul Judetean.

"Am intalnit foarte multa disperare la PSD. N-am vazut niciodata atata disperare ca acum, disperare care se concretizeaza pe urma in abuzuri, santaj, presiuni asupra tot ce pica in cale. Primii care sunt victime ale acestei campanii electorale si ale acestei disperari a PSD sunt o parte din primarii PDL. Avem primari care, sigur, au si ei o anumita saracie cu duhul, pentru ca, daca n-ar avea-o, probabil ca ar rezista, asa cum rezista altii", a spus Ioan Oltean.

Liderul democrat-liberal a adaugat ca astfel de lucruri nu s-au mai intamplat de pe vremea cand Adrian Nastase conducea Guvernul Romaniei.

"O priveliste absolut sinistra. Atitudini sinistre, pe care credeam ca nu o sa le mai intalnesc niciodata. Le-am mai vazut prin anii 2002, 2003, 2004, cand am mai pierdut vreo 23-24 de primari si un presedinte de Consiliu Judetean, datorita presiunilor facute de catre Adrian Nastase.

Astazi, discipolii lui au perfectionat metodele si mijloacele, in asa fel incat Adrian Nastase pare un simplu copil. Noi ne delimitam de asemenea comportamente", a mai declarat Oltean.

Ioan Oltean: Noul Guvern raspunde intereselor baronilor locali

Ioan Oltean spune ca presiuni s-au facut si asupra padurarilor, care ar fi fost "amenintati" cu controale daca nu fac campanie electorala pentru PSD, dar si asupra altor primari, care au fost chemati sa participe la spectacolele electorale organizate de social-democrati in judet.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud a precizat ca a reusit sa ii convinga pe unii dintre primarii care apar pe bannerele PSD-UNPR-PC sa apara si pe bannerele PDL, dar ca au existat obstructionari la montarea acestor materiale electorale.

Ioan Oltean a afirmat, de asemenea, ca, dupa alegerile europarlamentare, va analiza rezultatele obtinute in fiecare oras si comuna din judet si a promis ca va lua masuri punitive asupra primarilor care nu au fost alaturi de PDL in campania electorala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ioan Oltean PSD presiuni primari, #presiune primari PDL PSD, #Ioan Oltean PSD disperare abuzuri , #PDL