Cum va arata sigla ARD

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 20:13
4399 citiri
Cum va arata sigla ARD
Foto: Constanteanul

Deputatul Ioan Oltean, presedintele organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, a declarat, vineri, ca Alianta Romania Dreapta (ARD) si-a fixat ca sigla de campanie inima, aceasta fiind un simbol al vietii, folosit si de PPE.

"ARD si-a fixat drept sigla inima, simbolul vietii, al miscarii, motorul principal al vietii, o simbolistica reprezentativa, usor de recunoscut pentru ca ne-am intalnit cu acest simbol, fiind si al PPE", a spus Oltean, potrivit Realitatea TV.

Acesta a explicat ca inima va fi plasat pe un fundal indigo, caracterizata drept o culoare linistitoare, apreciind ca liniile paralele prezente reprezinta dinamism, ca o autostrada cu patru benzi.

"E pe un fundal indigo, o culoare placuta, linistitoare si imbietoare la buna dispozitie si incredere. E o culoare care confera incredere si acest lucru vrem sa il obtinem, increderea electoratului si a oamenilor.

Pana si aceste linii paralele inseamna dinamism, miscare, e o miscare spre dreapta, perfecta, care si ea induce sentimentul de drum bun, sanatos, de autostrada pe care se poate circula pe cel putin trei-patru benzi", a incheiat Oltean analiza.

Deputatul a vorbit si despre dreapta politica, spunand ca aceasta reprezinta cel mai important aspect al societatii, dezvoltarea, aspect urmarit de toate formatiunile politice care s-au reunit in ARD.

"Dreapta inseamna dezvoltare si acesta este lucrul cel mai important si fortele politice din ARD s-au unit tocmai pentru a realiza dezvoltarea moderna a Romaniei. Ceea ce a reprosat cel mai mult cetateanul roman guvernarii din ultimele patru luni este ca s-a neglijat dezvoltarea Romaniei, iar obiectivul principal pe care si-l propune ARD este dezvoltarea invatamantului, a unei reforme in sistemul sanatatii, cultura investitiilor, a tuturor domeniilor de activitate", a spus Oltean.

Acesta considera ca ARD este o constructie extrem de solida, cu obiective foarte clare si care adopta un limbaj pe intelesul tuturor categoriilor sociale.

"Obiectivele sunt foarte clare, iar limbajul pe care noi il vom folosi va fi unul simplu, pe intelesul tuturor categoriilor sociale, un limbaj adecvat fiecarui segment caruia ne adresam.

Am invatat extrem de mult din greselile noastre si este invatatura cea mai solida pe care o poate acumula un partid, invatatura in urma propriilor greseli si a propriilor neajunsuri, iar PDL, ca pilon principal al acestei aliante, are aceasta invatatura extrem de bine fundamentata si conturata in comportamentul nostru. De aceea, vom incerca sa ne adresam tuturor categoriilor sociale si sa le castigam increderea", a incheiat Ioan Oltean.

Ce va contine contul electoral al ARD

Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a analizat, joi, mai multe sloganuri pentru campania electorala a ARD, printre acesta regasindu-se "gatesc din inima pentru tine", mesaj care ar putea fi inscriptionat pe sorturile de bucatarie care vor fi oferite electoratului.

Ce va contine cosul electoral ARD?

Cosul electoral al ARD va contine un pix, o cutie de chibrituri, un tricou si o sapca.

Un alt slogan, "ARD pentru tine", ar urma sa fie inscriptionat pe cutiile de chibrituri din cosul electoral.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Ioan Oltean PDL ARD, #Oltean ARD sigla campanie, #Oltean ARD parlamentare sigla , #PDL