Ioan Oltean a fost implicat intr-un accident rutier

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 11:52
2201 citiri
Ioan Oltean a fost implicat intr-un accident rutier
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Ioan Oltean a fost implicat, vineri dimineata, intr-un accident rutier in fata unui colegiu din Bistrita, acolo unde invata fiica sa.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud a tamponat masina unei profesoare care incerca sa parcheze, scrie Mediafax. Incidentul s-a produs, vineri, in jurul orei 8.00, pe Bulevardul Republicii din Bistrita, in fata Colegiului National "Liviu Rebreanu".

Potrivit martorilor, Ioan Oltean si-a dus fiica la scoala, cu masina. A parcat intr-o alveola, dar nu s-a asigurat la iesire si a lovit masina unei profesoare care cauta si ea, la randul ei, un loc de parcare. Din ceea ce spun cei care au asistat la incident, profesoara s-a aratat foarte suparata dupa ce masina sa a ramas cu ambele usi indoite. Ioan Oltean a incercat sa o calmeze si i-a spus doamnei ca vor rezolva totul pe cale amiabila.

"Am auzit ca domnul deputat Ioan Oltean a fost implicat intr-un accident rutier in fata la Colegiul National Liviu Rebreanu, dar nu m-a sunat, nu stiu. Tamponarile astea se rezolva amiabil, prin asigurari. Nu trebuie sa mearga Politia. De auzit, am auzit. Ce nu se aude in orasul acesta?", a spus comisarul sef Roberto Hasnas, seful Politiei Rutiere din cadrul Politiei Judetene Bistrita-Nasaud.

Si directorul colegiului a confirmat incidentul.

"M-a sunat o profesoara de romana sa-mi spuna ca intarzie zece minute la ora pentru ca cineva i-a lovit masina, mai precis deputatul Ioan Oltean. A fost o tamponare, nu mare lucru. Astfel de lucruri se intampla pe soselele Romaniei. Nu stiu cu ce masina circula domnul deputat. Nu am dat mare importanta evenimentului. Nu m-a interesat mai mult decat ce mi-a spus colega mea", a declarat Constantin Rus.

#Ioan Oltean accident masina, #Ioan Oltean tamponare parcare, #Ioan Oltean masina tamponare parcare profesoara , #PDL