Ioan Oltean, catre femeile din PDL: Puterea nu se da, se ia

Sambata, 15 Octombrie 2011, ora 11:30
2176 citiri
Ioan Oltean, catre femeile din PDL: Puterea nu se da, se ia

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, a indemnat femeile din PDL, sambata, in cadrul conventiei OFPDL, sa se lupte pentru a lua puterea de la barbati pentru ca acestia nu o vor da de bunavoie.

"Vreau sa va spun cu toata responsabilitatea ca niciodata puterea nu s-a dat. Puterea s-a luat. Sa nu asteptati sa va dam noi barbatii puterea, nu o sa v-o dam. Incercati sa o luati!", a subliniat Oltean.

"Vad o mie de femei frumoase, destepte si fidele PDL. (...) Puterea se transfera prin munca de la barbati la femei. Cred cu sinceritate ca femeia democrat-liberala reprezinta valorile populare", a spus Oltean.

Acesta a specificat ca isi doreste sa existe mai multe femei in Guvern si in Parlament, unde acum reprezinta doar 10-12%, "un procent neglijabil in comparatie cu capacitatile dumneavoastra".

"Luptati-va pentru ca in Parlamentul Romaniei femeia reprezinta doar 10-12%. Anul viitor este anul dumneavoastra. Partidul are nevoie de dumneavoastra. Ati dus partidul la guvernare, l-ati mentinut la guvernare, va rog sa-l aduceti din nou la guvernare in 2012. Fara dumneavoastra partidul nu poate ajunge la guvernare", a adaugat acesta.

Elena Udrea: Sunt femei in toate partidele ce pot ajunge premier

Oltean a indemnat femeile din PDL ca sambata sa fie alese cele care sunt capabile sa duca acest procent undeva in jur de 40%.

"Astazi veti face ceea ce partidul doreste", a mai spus secretarul general al PDL, glumind ca la alegerile viitoare poate va candida chiar el pentru sefia organizatiei de femei.

El a adaugat ca i-ar placea sa conduca o sedinta a Camerei Deputatilor compusa doar din femei. "Nu mi-ar taia nimeni microfoanele, nu m-ar injura nimeni", a explicat Oltean.

"Solidaritatea feminina inca nu s-a facut cunoscuta. V-ati solidarizat de multe ori cu barbatii, ia solidarizati-va intre dumneavoastra si veti vedea ce puteti obtine", le-a indemnat Oltean pe doamnele prezente cu sutele in sala.

Sambata are loc intalnirea femeilor din PDL, care urmeaza sa isi aleaga noua conducere. Conventia OFPDL are loc, la Palatul Parlamentului, in sala "Alexandru Ioan Cuza". Singurul candidat la presedintia organizatiei este ministrul Sulfina Barbu.

Citeste si:
Primele tensiuni în coaliţia PNL-PSD. Mărul discordiei: banii. PSD ameninţă cu audit la Finanţe
Primele tensiuni în coaliţia PNL-PSD. Mărul discordiei: banii. PSD ameninţă cu audit la Finanţe
Coaliţia dintre PNL şi PSD dă deja semne de tensiune, la doar o săptămână de la semnarea protocolului de alianţă. Cele două partide au poziţionări diferite, în privinţa aspectelor...
Prietenia Laurei Vicol, ajunsă șefa Comisiei Juridice, cu fugara Alina Bica. Cine frecventa salonul de înfrumusețare deținut de deputata PSD
Prietenia Laurei Vicol, ajunsă șefa Comisiei Juridice, cu fugara Alina Bica. Cine frecventa salonul de înfrumusețare deținut de deputata PSD
Deputata PSD Laura Vicol, noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților, îi spune „naș” lui Ovidiu Tender (afaceristul condamnat în mega-dosarul RAFO-Carom) și deținea un salon...