Ioan Oltean, catre femeile din PDL: Puterea nu se da, se ia

Sambata, 15 Octombrie 2011, ora 11:30
2278 citiri
Ioan Oltean, catre femeile din PDL: Puterea nu se da, se ia
Foto: TVR Info

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, a indemnat femeile din PDL, sambata, in cadrul conventiei OFPDL, sa se lupte pentru a lua puterea de la barbati pentru ca acestia nu o vor da de bunavoie.

"Vreau sa va spun cu toata responsabilitatea ca niciodata puterea nu s-a dat. Puterea s-a luat. Sa nu asteptati sa va dam noi barbatii puterea, nu o sa v-o dam. Incercati sa o luati!", a subliniat Oltean.

"Vad o mie de femei frumoase, destepte si fidele PDL. (...) Puterea se transfera prin munca de la barbati la femei. Cred cu sinceritate ca femeia democrat-liberala reprezinta valorile populare", a spus Oltean.

Acesta a specificat ca isi doreste sa existe mai multe femei in Guvern si in Parlament, unde acum reprezinta doar 10-12%, "un procent neglijabil in comparatie cu capacitatile dumneavoastra".

"Luptati-va pentru ca in Parlamentul Romaniei femeia reprezinta doar 10-12%. Anul viitor este anul dumneavoastra. Partidul are nevoie de dumneavoastra. Ati dus partidul la guvernare, l-ati mentinut la guvernare, va rog sa-l aduceti din nou la guvernare in 2012. Fara dumneavoastra partidul nu poate ajunge la guvernare", a adaugat acesta.

Elena Udrea: Sunt femei in toate partidele ce pot ajunge premier

Oltean a indemnat femeile din PDL ca sambata sa fie alese cele care sunt capabile sa duca acest procent undeva in jur de 40%.

"Astazi veti face ceea ce partidul doreste", a mai spus secretarul general al PDL, glumind ca la alegerile viitoare poate va candida chiar el pentru sefia organizatiei de femei.

El a adaugat ca i-ar placea sa conduca o sedinta a Camerei Deputatilor compusa doar din femei. "Nu mi-ar taia nimeni microfoanele, nu m-ar injura nimeni", a explicat Oltean.

"Solidaritatea feminina inca nu s-a facut cunoscuta. V-ati solidarizat de multe ori cu barbatii, ia solidarizati-va intre dumneavoastra si veti vedea ce puteti obtine", le-a indemnat Oltean pe doamnele prezente cu sutele in sala.

Sambata are loc intalnirea femeilor din PDL, care urmeaza sa isi aleaga noua conducere. Conventia OFPDL are loc, la Palatul Parlamentului, in sala "Alexandru Ioan Cuza". Singurul candidat la presedintia organizatiei este ministrul Sulfina Barbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Oltean Organizatia femei PDL, #Oltean organizatie femei alegeri , #PDL