Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei (Video)

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 11:46
2724 citiri
Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei (Video)

Deputatul PDL Ioan Oltean a confirmat faptul ca prim-vicepresedintele Cezar Preda a revenit asupra demisiei din toate functiile de conducere pe care le ocupa, pe care o anuntase luni, dupa alegerile parlamentare. Liderii PDL s-au intalnit vineri, de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Colegiului Director.

Presedintele PDL Bistrita Nasaud, Ioan Oltean, a anuntat ca prim-vicepresedintele Cezar Preda si-a retras demisia din toate functiile de conducere ale PDL, anuntata a doua zi dupa alegerile parlamentare.

"Cezar Preda deja a revenit asupra deciziei, deciziile nu se iau sub fierbinteala unui moment. Pe Cristian Preda il asteptam la Colegiul Director si sper sa nu-si dea demisia azi", a spus Oltean, dupa ce europarlamentarul afirmase, la randul sau, ca este dispus demisioneze din conducerea PDL.

Cezar Preda demisioneaza din conducerea PDL (Video)

Totodata, Oltean a precizat ca nu se impune nicio demisie in cadrul conducerii PDL, insa "la nivel judetean categoric se impun schimbari".

"In partid n-a fost niciodata unanimitate, intotdeauna sunt voci contradictorii si e bine, pentru ca inseamna ca exista democeratie. Nu demisia presedintelui, nu demisia Biroului Permanent", a explicat democrat-liberalul, intrebat daca se va cere vreo demisie, vineri.

USL - "Marea Adunare Nationala din Parlamentul Romaniei

Referitor la posibilitatea ca un parlamentar PDL sa negocieze cu USL, Oltean a mentionat ca nu are nicio informatie in acest sens, dar ca ar fi "o nebunie".

"Nu am niciun fel de informatii, cred ca e nebunie sa negociezi cu USL, are majoritate parlamentara. Vreti sa fie Marea Adunare Nationala in Parlamentul Romaniei? Un parlamentar de la Opozitie care vrea sa mearga la USL e inconstient", a declarat liderul PDL Bistrita Nasaud.

Sedinta PDL - prima analiza a alegerilor, s-au cerut demisii

Sedinta PDL de vineri a fost convocata de liderul partidului, Vasile Blaga, la scurt timp dupa ce prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, si-a dat demisia din functiile de conducere ale partidului, dupa rezultatele slabe obtinute la alegerile parlamentare de duminica.

Citeste si:
Dacian Cioloș atacă PSD și PNL din cauza AUR: ”Sunt direct vinovate de comportamentul acestui partid fascist”
Dacian Cioloș atacă PSD și PNL din cauza AUR: ”Sunt direct vinovate de comportamentul acestui partid fascist”
Liderul USR, Dacian Cioloș, susține că PSD și PNL sunt direct vinovate de comportamentul și dezvoltarea partidului AUR, despre care spune că este un partid ”fascist”. ”AUR confirmă...
Ministrul Energiei a intrat din nou în izolare. Virgil Popescu, testat pozitiv a doua oară pentru Covid
Ministrul Energiei a intrat din nou în izolare. Virgil Popescu, testat pozitiv a doua oară pentru Covid
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat miercuri, 26 ianuarie, că a intrat în izolare după ce a primit rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19. Ministrul a precizat că are o...