Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei (Video)

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 11:46
2855 citiri
Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei (Video)
Foto: B1 Tv

Deputatul PDL Ioan Oltean a confirmat faptul ca prim-vicepresedintele Cezar Preda a revenit asupra demisiei din toate functiile de conducere pe care le ocupa, pe care o anuntase luni, dupa alegerile parlamentare. Liderii PDL s-au intalnit vineri, de la ora 11:00, la Palatul Parlamentului, in sedinta Colegiului Director.

Presedintele PDL Bistrita Nasaud, Ioan Oltean, a anuntat ca prim-vicepresedintele Cezar Preda si-a retras demisia din toate functiile de conducere ale PDL, anuntata a doua zi dupa alegerile parlamentare.

"Cezar Preda deja a revenit asupra deciziei, deciziile nu se iau sub fierbinteala unui moment. Pe Cristian Preda il asteptam la Colegiul Director si sper sa nu-si dea demisia azi", a spus Oltean, dupa ce europarlamentarul afirmase, la randul sau, ca este dispus demisioneze din conducerea PDL.

Cezar Preda demisioneaza din conducerea PDL (Video)

Totodata, Oltean a precizat ca nu se impune nicio demisie in cadrul conducerii PDL, insa "la nivel judetean categoric se impun schimbari".

"In partid n-a fost niciodata unanimitate, intotdeauna sunt voci contradictorii si e bine, pentru ca inseamna ca exista democeratie. Nu demisia presedintelui, nu demisia Biroului Permanent", a explicat democrat-liberalul, intrebat daca se va cere vreo demisie, vineri.

USL - "Marea Adunare Nationala din Parlamentul Romaniei

Referitor la posibilitatea ca un parlamentar PDL sa negocieze cu USL, Oltean a mentionat ca nu are nicio informatie in acest sens, dar ca ar fi "o nebunie".

"Nu am niciun fel de informatii, cred ca e nebunie sa negociezi cu USL, are majoritate parlamentara. Vreti sa fie Marea Adunare Nationala in Parlamentul Romaniei? Un parlamentar de la Opozitie care vrea sa mearga la USL e inconstient", a declarat liderul PDL Bistrita Nasaud.

Sedinta PDL - prima analiza a alegerilor, s-au cerut demisii

Sedinta PDL de vineri a fost convocata de liderul partidului, Vasile Blaga, la scurt timp dupa ce prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, si-a dat demisia din functiile de conducere ale partidului, dupa rezultatele slabe obtinute la alegerile parlamentare de duminica.

Eveniment Quarterly Report

Analiză: Cum cad Ciucă și Ciolacu în capcana lui Putin
Analiză: Cum cad Ciucă și Ciolacu în capcana lui Putin
Cei doi lideri ai coaliției de guvernământ se lasă atrași de Diana Șoșoacă și AUR într-o zonă a intoleranței depășită demult de Europa Occidentală. O zonă în care propaganda rusă...
Ciucă le transmite un mesaj românilor care își serbează onomastica de sfântul Andrei
Ciucă le transmite un mesaj românilor care își serbează onomastica de sfântul Andrei
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, ne îndeamnă joi, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, să ne inspirăm din exemplul Ocrotitorului României, să fim curajoşi şi înţelepţi pentru a...
#Cezar Preda demisii PDL, #Consiliul Director PDL, #PDL analiza alegeri, #Ioan Oltean demisie Cezar Preda, #Ioan Oltean parlamentari PDL USL , #PDL