I.Oltean, despre accident: Sunt atent cu femeile, am atins masina profesoarei ca un vant, ca o boare

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 14:42
3099 citiri
I.Oltean, despre accident: Sunt atent cu femeile, am atins masina profesoarei ca un vant, ca o boare
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a fost implicat, vineri dimineata, intr-un accident rutier petrecut in fata colegiului din Bistrita unde invata fiica sa, el lovind cu masina autoturismul unei profesoare care incerca sa parcheze.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, referitor la tamponarea in care a fost implicat, in fata unui colegiu din Bistrita, ca doar "a atins" masina profesoarei, "ca un vant, ca o boare", el fiind "atent cu femeile".

"Eu sunt foarte apropiat de femei, cum as putea sifona o tanara si frumoasa profesoara? Sunt atent cu femeile, mai ales cu cele care sunt profesoare la 'Liviu Rebreanu'. Eram intr-adevar cu masina de la Camera Deputatilor, dar numai am atins masina doamnei profesoare, ca un vant, ca o boare, asa am atins eu masina doamnei profesoare. Nu s-a suparat. Nu e nici fericita, dar a fost extrem de eleganta doamna", a declarat Ioan Oltean.

Ioan Oltean a fost implicat intr-un accident rutier

Incidentul s-a produs, vineri, in jurul orei 8.00, pe Bulevardul Republicii din Bistrita, in fata Colegiului National "Liviu Rebreanu".

Potrivit martorilor, deputatul PDL Ioan Oltean si-a dus fiica la scoala, cu masina, parcand intr-o alveola, iar cand a iesit nu s-ar fi asigurat. Astfel, el ar fi lovit masina unei profesoare care isi cauta loc de parcare.

Martorii sustineau ca profesoara era foarte suparata fiindca, in urma impactului, masina sa a ramas cu ambele usi de pe partea dreapta indoite, dar Ioan Oltean a incercat sa o calmeze, asigurand-o ca vor rezolva problema pe cale amiabila.

Comisarul sef Roberto Hasnas, seful Politiei Rutiere din cadrul Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, declara ca a auzit despre accident.

"Am auzit ca domnul deputat Ioan Oltean a fost implicat intr-un accident rutier in fata la Colegiul National 'Liviu Rebreanu', dar nu m-a sunat, nu stiu. Tamponarile astea se rezolva amiabil, prin asigurari. Nu trebuie sa mearga Politia. De auzit, am auzit. Ce nu se aude in orasul acesta?", spunea Hasnas.

La randul sau, directorul Colegiului National "Liviu Rebreanu" din Bistrita, Constantin Rus, confirma producerea accidentului.

"M-a sunat o profesoara de romana sa-mi spuna ca intarzie zece minute la ora pentru ca cineva i-a lovit masina, mai precis deputatul Ioan Oltean. A fost o tamponare, nu mare lucru. Astfel de lucruri se intampla pe soselele Romaniei. Nu stiu cu ce masina circula domnul deputat. Nu am dat mare importanta evenimentului. Nu m-a interesat mai mult decat ce mi-a spus colega mea", declara Constantin Rus.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, circula, cand se afla la Bistrita, cu un Logan al Camerei Deputatilor.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Ioan Oltean accident masina, #Ioan Oltean accident profesoara , #PDL