Ioan Oltean il ironizeaza pe Cristian Preda: Are o minte sclipitoare

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 12:07
1654 citiri
Ioan Oltean il ironizeaza pe Cristian Preda: Are o minte sclipitoare

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a comentat pe marginea reprosurilor facute de Vasile Blaga, potrivit caruia Emil Boc se afla la carma "celui mai slab Birou Permanent National" al PDL.

Fostul secretar general a criticat si lipsa unei strategii concrete a partidului, referindu-se si la modul in care seful Executivului a gestionat problema remanierii guvernamentale.

In replica, Ioan Oltean a declarat, pentru Evenimentul Zilei ca "Vasile Blaga este un membru marcant al partidului".

"Membrii marcanti ai partidului nu trebuie in mod neaparat sa fie consultanti. Membrii partidului care vor sa faca treaba se pot implica. Vasile Blaga este un om extrem de activ, el este senator, este prezent in partid, nu e nevoie nici sa fie imbiat la munca, nici sa fie, stiu eu, rugat sa faca ceva. Ei au competenta necesara sa se implice in activitati de partid. In partid, cine vrea sa munceasca munceste, se implica fara sa fie nevoie de o invitatie speciala", a explicat Oltean.

Acesta considera ca Miscarea Populara este un proiect care a fost pus in dezbatere publica mai devreme decat trebuia si fara ca in prealabil sa existe o pregatire foarte serioasa.

"De aceea, am serioase retineri in ceea ce priveste realizarea lui si modul in care el a fost pus in dezbaterea publica, modul in care a fost gandit nu da certitudinea ca poate fi un proiect viabil", a spus secretarul general al democrat-liberalilor.

Macovei: As vrea sa fac un partid nou. Trebuie un partid nou

De asemenea, pedelistul a comentat si pe marginea declaratiilor facute de Monica Macovei, care si-ar dori sa infiinteze un nou partid, absolut necesar in opinia sa, dar admite ca demersul ar fi dificil.

"Macovei are demult proiecte de aceasta natura, ramane sa le si realizeze. Deocamdata pe mine ma intereseaza constructia PDL, pregatirea acestuia pentru alegeri, mentinerea la guvernare a PDL", a spus Oltean.

Secretarul general al PDL l-a ironizat si pe Cristian Preda, care reclama faptul ca este admonestat de fiecare data cand isi exprima opinia despre partid, iar liderii democrat-liberali, "monstrii sacri ai politicii romanesti", se intrec sa-l puna la punct.

Cristian Preda: De fiecare data cand imi exprim parerea despre partid, sunt admonestat

"Cred ca nici eu, si nici Cezar Preda nu am dorit sa-l punem la punct pe Cristian Preda. Eu cred ca Preda este un tip cu o minte sclipitoare si cu foarte multe proiecte interesante. Ceea ce am cerut intotdeauna a fost ca aceste proiecte sa aiba loc in interiorul partidului pentru ca unele sunt interesante si pot fi promovate. Or, acest dialog intre noi si Preda prin blogul acestuia nu cred ca este i benefic nici domniei sale nici noua, care avem cateodata o reactie mai dura", a comentat, ironic, Ioan Oltean.

Citeste si:
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei...
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Sursa: Ziare.com