Ioan Oltean (PDL): PP-DD si UDMR, anexe ale Puterii

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 17:54
2224 citiri
Ioan Oltean (PDL): PP-DD si UDMR, anexe ale Puterii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ioan Oltean de la PDL, spune ca PP-DD si UDMR nu reprezinta opozitia reala, de aceea premierul Victor Ponta spune mereu ca discuta cu acestea si nu cu democrat-liberalii.

"Strategia lui e de a minimaliza principalul partid de opozitie, pentru ca nu putem vorbi ca PP-DD e partid de opozitie, si cu atat mai putin UDMR. Astea sunt anexe ale Puterii, intr-un fel sau altul, care la comanda executa exact acelasi gen de politica pe care il face Puterea.

Foarte rar s-au asociat cu PDL in sustinerea unor actiuni politice ale Opozitie. Ponta nu are niciun interes sa creeze o dificultate in comunicarea lui cu aceste formatiuni politice. El stie ca PDL nu va fi sluga lui niciodata. Are acest comportant care nu are niciun fel de justitificare. Noi ne vedem de treaba noastra, nu cred ca trebuie sa facem un caz din asta", a spus Oltean pentru Ziare.com.

Premierul Victor Ponta a spus ca isi va asuma raspunderea in Parlament pe legea regionalizarii "numai daca exista un acord al tuturor fortelor politice. Adica, daca exista un acord asa cum a fost la legea privind restituirea proprietatilor cu UDMR si cu cei aflati in opozitie, PP-DD, pentru ca PDL nu exista si n-am ce acord sa am cu ei".

Seful Guvernului a procedat la fel si in cazul asumarii raspunderii pe legea retrocedarilor.

#Ioan Oltean anexe Puterii, #Ioan Oltean PPDD UDMR , #PDL
Comentarii