Ioan Oltean: USL nu va trece de 50% la locale, PDL obtine peste 25%

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 13:40
2088 citiri
Ioan Oltean: USL nu va trece de 50% la locale, PDL obtine peste 25%

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, este "absolut convins" ca USL "nu va trece de 50 de procente" la alegerile locale si ca democrat-liberalii vor obtine un scor de 25%. Mai mult, spune Oltean, "in proportie de 99%", primarii in exercitiu ai PDL, inclusiv Liviu Negoita si Cristian Poteras, "vor obtine un nou mandat de primar".

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, spunea joi la mitingul USL de la Romexpo ca PDL va lua sub 10%, iar scorul politic al Uniunii Social Liberale va fi peste 50 de procente. Ioan Oltean il contrazice, intr-in interviu pentru RFI Romania.

"Suntem in prezenta unui comportament normal din partea Partidului Social Democrat si a lui Victor Ponta, care niciodata nu au fost preocupati de adevar, de prezentarea situatiei asa cum este ea. Si-au construit o politica bazata pe minciuna, pe dezinformare. Sunt absolut convins ca USL nu va trece de 50 de procente. Ei incearca sa induca in opinia publica ideea ca USL-ul se afla intr-un trend ascendent. Electoratul nu se va lasa influentat de o asemenea atitudine, oamenii stiu cine este PDL, oamenii realizeaza ca PDL a facut ce a trebuit sa faca in aceasta tara si nu se vor lasa influentati de modul nedemocratic si mincinos in care procedeaza USL", spune pedelistul.

Ioan Oltean crede ca PDL va obtine 25% la alegerile locale. "Credem ca Partidul Democrat Liberal va obtine un scor electoral de peste 25 de procente. Ne bazam nu pe sondajele pe care le-a facut USL, ci pe reactia populatiei (...).

Alegeri Locale 2012

Sa nu uitam ca avem peste o mie de primari in exercitiu, multi presedinti de Consilii Judetene, avem peste trei sute de mii de membri, peste 50 de mii de candidati, o armata intreaga, disciplinata, ordonata si intotdeauna preocupata de informarea corecta a cetateanului. PDL va obtine un scor electoral mult peste asteptarile actualei Puteri si chiar peste asteptarile noastre", afirma secretarul general al PDL.

Ioan Oltean se asteapta ca primarii in functie ai PDL sa fie reconfirmati: "Noi credem ca in proportie de 99%, primarii in exercitiu ai Partidului Democrat Liberal, ma refer aici si la Liviu Negoita si la Poteras, vor obtine un nou mandat de primar".

Citeste mai multe despre Ioan Oltean: USL nu va trece de 50% la locale, PDL obtine peste 25% pe RFI Romania.

Citeste si:
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...