Oltean si Boc merg joi la Caras-Severin sa se ocupe de filiala

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 23:29
1608 citiri
Oltean si Boc merg joi la Caras-Severin sa se ocupe de filiala
Foto: Arhiva

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a afirmat miercuri seara ca "probabil" el si cu presedintele partidului, Emil Boc, vor merge joi la Caras-Severin pentru a discuta cu cei ramasi si a se asigura o continuitate in organizatie.

Oltean a asigurat ca, prin plecarea lui Sorin Frunzaverde, nu se creeaza o hemoragie in PDL.

"Probabil va merge presedintele partidului si probabil voi merge si eu. Inca nu am stabilit exact, dar maine (joi - n.red.) vom merge, vom incerca sa-i identificam pe cei care nu s-au asociat cu Sorin Frunzaverde in aceasta aventura politica, a-i grupa, a-i reaseza intr-o structura politica organizata.

Avem suficiente semnale ca exista primari care nu vor dori sa-l insoteasca pe Sorin Frunzaverde. Si incercam sa asiguram continuitatea actului politic. S-a vorbit cu primarul din Herculane care a declarat foarte clar ca nu va parasi PDL, am vorbit cu primarul din Otelu Rosu care a declarat foarte clar ca nu va parasi PDL", a spus el, la TVR Info.

"Pe cine vom pune la Caras-Severin o sa vedem la fata locului. Nu putem sa ne pronuntam pana nu vedem exact care este realitatea la fata locului. Dar, cu certitudine va ramane o echipa care va asigura continuitatea actului politic al PDL acolo si va pregati alegerile locale", a sustinut el.

Afirmatiile lui Oltean vin in contextul in care Vasile Blaga s-a declarat miercuri dezamagit ca nici Emil Boc, nici Ioan Oltean nu au fost prezenti, miercuri, la Caras-Severin, sa preia organizatia dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde.

Oltean a admis ca la Senat, daca Iosif Secasan va pleca din partid, atunci Puterea va avea "o mare problema" si va fi minoritara.

In opinia sa, PDL nu a pierdut multe procente prin pierderea lui Frunzaverde, care a dat dovada de "lasitate". "Vom pierde probabil o functie de presedinte de Consiliul Judetean, asta in mod cert, vom pierde mai multe mandate de primari si, probabil, un mandat de deputat, senator, in acelasi judet. Dar, per total, nu cred ca se poate cuantifica in procente in minus pentru PDL", a adaugat Oltean.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ioan Oltean Boc Caras, #Oltean Frunzaverde hemoragie PDL, #Frunzaverde demisie PDL Caras , #PDL