Ioan Oltean, deranjat ca vechii liberali nu au cantat imnul "Verde inrourat"

Duminica, 24 Mai 2015, ora 17:22
3225 citiri
Ioan Oltean, deranjat ca vechii liberali nu au cantat imnul "Verde inrourat"
Foto: Ioan Oltean/Facebook (Arhiva)

Co-presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, s-a aratat deranjat, duminica, de faptul ca unii dintre vechii liberali nu au cantat alaturi de fostii democrat-liberali imnul noului PNL, "Verde inrourat", cu ocazia reuniunii unde s-a marcat implinirea a 140 de ani de liberalism.

Aceasta intalnire a avut loc, la Bistrita, in aula extensiei Universitatii Babes-Bolyai, si a inceput cu fostul imn al PDL, in timpul caruia Ioan Oltean i-a incurajat pe liderii liberali din prezidiu sa cante si ei si sa aplaude pe ritmurile melodiei.

Purtand esarfa galbena la gat, Ioan Oltean a mentionat, in discursul sau, ca intonarea imnului partidului este o dovada a recunoasterii apartenentei la noul PNL.

"Singura sansa a Romaniei este PNL, si o spun fara sa exagerez si fara sa nu am o imagine exacta a ceea ce inseamna acest lucru. (...) Astazi, cred ca PNL este in masura sa guverneze aceasta tara. Pentru aceasta este nevoie, insa, sa dovedim ca suntem intr-adevar o forta politica autentica, sa dovedim ca nu avem orgolii, ca toti realizam ca suntem membri ai PNL. Iar primul element vizibil, daca vreti, al constientizarii acestui lucru, este chiar si faptul de a canta imnul partidului atunci cand incepe o reuniune politica a PNL. Este un element al realizarii ca acesta este PNL, este un element al realizarii apartenentei noastre la PNL", a spus co-presedintele PNL Bistrita-Nasaud.

Ioan Oltean a vorbit in discursul sau despre meritele pe care Crin Antonescu si Vasile Blaga le-au avut in demararea discutiilor de fuziune dintre PNL si PDL, moment care a fost rasplatit cu aplauze din partea celor aproximativ 200 de membri de partid prezenti in sala.

Deputatul bistritean a mai spus ca, in opinia sa, PNL a reprezentat, de-a lungul timpului, una dintre institutiile fundamentale ale Romaniei, alaturi de Biserica si regalitate, si ca noul PNL este pregatit sa isi asume guvernarea.

Sarbatorirea a 140 de ani de liberalism continua, duminica, cu actiuni in aer liber desfasurate in zona de agrement Padurea Schulerwald, iar seara vor fi lansate 140 de lampioane din centrul istoric al municipiului Bistrita.

Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
Opt instituţii şi direcţii din subordinea Municipalităţii urmează să fie desfiinţate, după ce activitatea şi personalul lor vor fi transferate altor instituţii, până la data de 15...
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Ncușor Dan, primarul care și-a spulberat adversarii la alegerile locale organizate într-un singur tur, poate fi un bun candidat pentru alegerile prezidențiale, crede Elena Lasconi, favorită...
#Ioan Oltean imn PNL , #stiri Ioan Oltean
  1. Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
  2. Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
  3. Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
  4. Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
  5. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  6. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  7. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  8. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  9. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  10. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul