Ioan Oltean, deranjat ca vechii liberali nu au cantat imnul "Verde inrourat"

Duminica, 24 Mai 2015, ora 17:22
3093 citiri
Ioan Oltean, deranjat ca vechii liberali nu au cantat imnul "Verde inrourat"
Foto: Ioan Oltean/Facebook (Arhiva)

Co-presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, s-a aratat deranjat, duminica, de faptul ca unii dintre vechii liberali nu au cantat alaturi de fostii democrat-liberali imnul noului PNL, "Verde inrourat", cu ocazia reuniunii unde s-a marcat implinirea a 140 de ani de liberalism.

Aceasta intalnire a avut loc, la Bistrita, in aula extensiei Universitatii Babes-Bolyai, si a inceput cu fostul imn al PDL, in timpul caruia Ioan Oltean i-a incurajat pe liderii liberali din prezidiu sa cante si ei si sa aplaude pe ritmurile melodiei.

Purtand esarfa galbena la gat, Ioan Oltean a mentionat, in discursul sau, ca intonarea imnului partidului este o dovada a recunoasterii apartenentei la noul PNL.

"Singura sansa a Romaniei este PNL, si o spun fara sa exagerez si fara sa nu am o imagine exacta a ceea ce inseamna acest lucru. (...) Astazi, cred ca PNL este in masura sa guverneze aceasta tara. Pentru aceasta este nevoie, insa, sa dovedim ca suntem intr-adevar o forta politica autentica, sa dovedim ca nu avem orgolii, ca toti realizam ca suntem membri ai PNL. Iar primul element vizibil, daca vreti, al constientizarii acestui lucru, este chiar si faptul de a canta imnul partidului atunci cand incepe o reuniune politica a PNL. Este un element al realizarii ca acesta este PNL, este un element al realizarii apartenentei noastre la PNL", a spus co-presedintele PNL Bistrita-Nasaud.

Ioan Oltean a vorbit in discursul sau despre meritele pe care Crin Antonescu si Vasile Blaga le-au avut in demararea discutiilor de fuziune dintre PNL si PDL, moment care a fost rasplatit cu aplauze din partea celor aproximativ 200 de membri de partid prezenti in sala.

Deputatul bistritean a mai spus ca, in opinia sa, PNL a reprezentat, de-a lungul timpului, una dintre institutiile fundamentale ale Romaniei, alaturi de Biserica si regalitate, si ca noul PNL este pregatit sa isi asume guvernarea.

Sarbatorirea a 140 de ani de liberalism continua, duminica, cu actiuni in aer liber desfasurate in zona de agrement Padurea Schulerwald, iar seara vor fi lansate 140 de lampioane din centrul istoric al municipiului Bistrita.

Citește și:
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
#Ioan Oltean imn PNL , #stiri Ioan Oltean