Ioan Oltean neaga un "aranjament" intre Boc si Blaga

Joi, 05 Mai 2011, ora 12:34

   

Ioan Oltean neaga un "aranjament" intre Boc si Blaga
Competitia din interiorul PD-L este "foarte serioasa, corecta si cinstita", neexistand niciun "aranjament" intre cele doua tabere, sustine vicepresedintele partidului, Ioan Oltean.

"Eu sunt unul dintre cei care participa la cel mai inalt nivel la aceasta competitie, cunoscand indeaproape si din interior disputa politica si pot sa va spun ca aceasta este una foarte serioasa, este una corecta si cinstita si care da posibilitatea candidatilor si echipei fiecarui candidat sa-si puna in valoare veleitatile politice. Nu a fost si nu va fi nicio negociere care va viza aranjamente ale echipei viitorului Birou National", sustine vicepresedintele PD-L.

Oltean anunta ca va candida pentru postul de secretar general: "Actualul presedinte al partidului va avea nevoie de o echipa foarte buna, care sa poata sa-l ajute ca PD-L sa-si puna in aplicare politica guvernamentala si propria politica la nivelul Partidului Democrat Liberal. Mi-am depus deja candidatura pentru functia de secretar general al PD-L, intr-o competitie politica ce se dovedeste extrem de interesanta si de competitiva in acelasi timp".

Citeste mai mult despre Ioan Oltean neaga un "aranjament" intre Boc si Blaga pe RFI.ro
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 634 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Cocardasse
rank 5
Oac-oac!
Nu ezistă "aranjamente" intre oxxxiurii portocarcalaci!?
Haida-de!Pană și nașterea ta e un aranjament.
Olteneeee(?),tu ești un "țărănist" in gandire.

Ca Pora.
DUTTY
rank 5
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA !!!!
In portocalii nu poti avea incredere !!!!
hellscream
rank 3
Alegeri
Cu siguranta este o competitie intre cei doi... nu cred ca au de ce sa faca aranjamente intre ei si pe fata sa joace teatru.. In fond e o treaba interna in bucatarie PDL care nu afecteaza pe nimeni altceva decit pe dinsii... Si oricum nu cred ca are vreo sansa Blaga in fata lui Boc.
Margayoyo
rank 2
Competitia
Competitia pozitiva duce la performanta in cadrul organizatie, iar lupta de ideei duc la imbunatatirea doctrinei, viziuni obiective.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor