Ioan Oltean, reales presedinte al PD-L Bistrita-Nasaud

Sambata, 27 Noiembrie 2010, ora 14:53
1666 citiri
Ioan Oltean, reales presedinte al PD-L Bistrita-Nasaud

Deputatul Ioan Oltean a fost reales, sambata, presedinte al PD-L Bistrita-Nasaud, functie pe care o detine, fara intrerupere, din 1994.

Oltean a primit 390 de voturi "pentru" si 5 voturi "impotriva", fiind singurul candidat. Pentru functiile de prim-vicepresedinti au fost alesi Vasile Bors, primarul comunei Maieru, cu 294 voturi, si pe Eugen Curtean, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, cu 240 voturi.

Pentru functia de secretar general a fost ales presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu, cu 392 voturi, conform Mediafax.

Aproape 400 de delegati au fost convocati, sambata, la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Bistrita-Nasaud, care s-a desfasurat sub sloganul "Pro unitate - actiune, atitudine, intelegere".

La Consiliu au participat presedintele partidului, Emil Boc, dar si Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, ministrul de Interne, Traian Igas, ministrul Muncii, Ioan Botis, vicepresedintele Senatului Petru Filip, Daniel Buda, George Scripcaru.

Ioan Oltean are 57 de ani si este cel mai longeviv parlamentar din Bistrita-Nasaud, intrand in politica in 1990, cand a fost ales deputat in calitate de membru FSN.

Din 1994 a fost ales presedinte al PD, ulterior PD-L Bistrita-Nasaud.

#Ioan Oltean PDL Bistrita, #realegere Ioan Oltean , #stiri Ioan Oltean