Declaratiile lui Rus agita apele in PNL: "La Cluj se nasc periodic tampitei" vs. "Oameni scarbosi, cu creierul neoxigenat"

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 19:39
8914 citiri
Declaratiile lui Rus agita apele in PNL: "La Cluj se nasc periodic tampitei" vs. "Oameni scarbosi, cu creierul neoxigenat"

Declaratiile fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus, originar din Cluj, au incins spiritele in randul liberalilor, un senator PNL de Bihor afirmand ca "la Cluj se nasc periodic tampitei", in timp ce un senator PNL de Cluj, fost PDL, spune ca colegul sau face parte din categoria oamenilor "scarbosi".

"Are si Ardealul Caracalul lui... Dupa Funar, Boc si Uioreanu, iaca si Rus tine sa arate ca la Cluj se nasc periodic tampitzei", a scris pe Facebook Cristian Bodea, joi.

"De la inaltimea milioanelor de euro facute prin tot felul de smecherii financiare pe vremea guvernarilor pesediste, tatucul 'grupului de la Cluj' considera ca e indreptatit sa le furnizeze sudorilor fugiti de foame din tara lui Ponta informatia secreta ca nevestele le sunt curve, iar copiii, golani. Vezi, Doamne, el a fost seful politistilor si monitorizeaza starea curviei si golaniei in tara asta. Ca alta treaba nu are...

Daca m-as obosi sa incerc sa tratez prostia, intrebarile pe care i le-as pune geniului socialist din Dealu' Clujului ar suna cam asa: 'Mai, ocoshule, mintea ta de militian de la cate sute de km departare de sot considera nevestele 'libertine'?' si 'Nevasta matale se simte bine la cei 450 km distanta de biroul in care iti lafai fundul plin de fidelitate?'", mai scrie Bodea, senator PNL de Bihor.

In replica, senatorul PNL de Cluj Alin Tise, fost democrat-liberal, il include pe acesta in categoria oamenilor "scarbosi, carora din cauza gelului din par au momente in care nu li se oxigeneaza creierul", intr-o declaratie pentru Stiripesurse.ro.

"Declaratia dlui Rus este fara indoiala o greseala politica. A asumat-o inteleg prin demisie. Dar, a folosi acest pretext pentru a-i ataca pe clujeni este o ticalosie. Nu pot accepta asta ca senator de Cluj, indiferent cine face aceste declaratii.

Oameni fara merite politice si profesionale, scarbosi, carora din cauza gelului din par au momente in care nu li se oxigeneaza creierul. Probabil si-a uitat mintea acasa. Nu e prima data cand astfel de personaje inchipuite isi permit sa jigneasca colegii de partid. A folosi acest pretext pentru a-ti ataca colegii sau fostii colegi este un lucru scarbos si dezonorant. Cu atat mai mult nu pot accepta sa atace clujenii", mai spune Alin Tise.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

Citeste si:
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a fost înlocuit din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția după ce mandatul său nu a mai fost prelungit. Mandatul lui...
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
USR a informat că opt membri ai formaţiunii s-au înscris în cursa internă pentru şefia partidului. Alegerile vor avea loc la începutul lunii iulie. Cei opt candidaţi înscrişi în cursa...