Rus trimite Corpul de Control la aeroportul din Constanta - care e motivul

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 12:08
2517 citiri
Rus trimite Corpul de Control la aeroportul din Constanta - care e motivul
Foto: cugetliber.ro

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde va face verificari dupa ce au existat unele reclamatii privind "un posibil management defectuos".

El a precizat ca va lua masurile necesare daca vor fi gasite nereguli, informeaza Mediafax.

Pe de alta parte, sindicatul a criticat in nerepetate randuri deciziile luate de conducere, sustinand ca acestea "au agravat situatia financiara a aeroportului civil, ale carui pierderi s-au triplat in mandatul actualului manager".

Mai mult, mai multi angajati au dat in judecata conducerea Aeroportului, pe rolul Tribunalului Constanta aflandu-se un dosar care are ca obiect recuperarea drepturilor banesti de catre reclamanti.

Insa Ministerul Transporturilor nu ia masuri la fel de repede pe cat ar fi dorit angajatii.

Reprezentantul Sindicatului Independent din cadrul Aeroportului Mihail Kogalniceanu, Cristian Fotu, a declarat, ca ministrul Transporturilor a fost sesizat in repetate randuri despre neregulile din cadrul aeroportului, ultima oara in 24 septembrie.

El a spus ca sindicalistii pe care ii reprezinta "sunt nemultumiti de faptul ca nu s-a incheiat negocierea contractului colectiv de munca, expirat de la sfarsitul lunii iulie, dar si de faptul ca mai multe firme care doresc sa realizeze investitii in cadrul aeroportului nu sunt acceptate", arata sursa citata.

#corp control aeroport Constanta, #probleme aeroport Constanta, #conflict aeroport Constanta , #Ministerul Transporturilor