PNL: Ioan Rus ataca MAI prin declaratiile sale

Miercuri, 29 August 2012, ora 19:10
4696 citiri
PNL: Ioan Rus ataca MAI prin declaratiile sale

PNL sustine ca afirmatiile lui Ioan Rus reprezinta nu doar un atac asupra lui Radu Stroe, ci si asupra MAI, fiind un gest nedemn si lipsit de fundamente.

"Atacul domnului Ioan Rus este indreptat nu numai impotriva ministrului delegat pentru Administratie, ci si impotriva Ministerului Administratiei si Internelor si constituie un act nedemn, rau intentionat si fara niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producand prejudicii de imagine nejustificate", se arata intr-un comunicat remis redactiei ziare.com.

De asemenea, PNL mai precizeaza ca acuzele gratuite ale lui Ioan Rus nu onoreaza pe nimeni, mai putin pe fostul ministru MAI.

"Mentionam faptul ca acuzele, insinuarile si calificativele folosite in mod gratuit nu onoreaza pe nimeni, si in principal pe cel care le atribuie, si nici nu pot reprezenta scuze in ochii opiniei publice pentru ceea ce a facut sau nu autorul acestei alegatii", se incheie comunicatul.

Rus: Antonescu - o deziluzie pentru mine, Stroe - un smecheras de mana a doua.

Fostul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, sustine ca este "foarte dezamagit" de actiunile presedintelui interimar Crin Antonescu.

De asemenea, Rus l-a catalogat, intr-un interviu pentru Transilvania Live, pe actualul ministru delegat al Administratiei, Radu Stroe, drept un smecheras de mana a doua.

"In loc sa-mi dea un telefon sa ma intrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, sa ma intrebe cum e cu astea. In loc sa ma intrebe, a ales sa mearga la TV si sa se certe cu mine prin televiziuni, ca am ceva de ascuns, ca mint, ca ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bila neagra. Nu-l sterg de pe lista, dar o perioada nici nu l-as mai numara, pentru mine a fost o deziluzie", a declarat Ioan Rus, referindu-se la fostul presedinte interimar, Crin Antoenscu.

S.R.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...