Rus: E greu sa te duci la razboi cand armata se preocupa sa faca rost de motorina

Vineri, 11 Mai 2012, ora 22:06
3563 citiri
Rus: E greu sa te duci la razboi cand armata se preocupa sa faca rost de motorina

Ministrul Internor, Ioan Rus, a participat, vineri, la o intalnire cu reprezentantii structurilor teritoriale ale MAI din judetele din Moldova, cu care a discutat despre problemele cu care se confrunta angajatii din sistem, dar si despre desfasurarea alegerilor locale.

In cadrul intalnirii cu reprezentantii structurilor teritoriale ale MAI din judetele Iasi, Bacau, Botosani, Galati, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea, ministrului i-au fost prezentate problemele existente in cadrul inspectoratelor, Ioan Rus afirmand ca "este foarte greu sa te duci la razboi cu o armata care nu are suficient echipament si se preocupa sa faca rost de putina motorina".

"Este foarte greu sa te duci la razboi cu o armata care nu are suficient echipament, care nu are cel mai modern echipament, care se preocupa in fiecare zi sa faca rost de inca putina motorina sau benzina. Este foarte complicat sa fii curajos cata vreme atmosfera in structura nu este foarte buna, cata vreme structura respectiva nu are tot ce este necesar.

Jandarmii, pana la urma, se bat cu niste infractori, sau potentiali infractori si trebuie sa aiba echipament superior infractorilor daca vrei sa fie victoriosi. Daca vrei sa-ti raspunda solicitarii, sa fie nu stiu unde dupa ce la serviciul 112 s-a dat alarma, nu trebuie sa faca rost de motorina atunci, ci trebuie sa aiba plinul facut", a afirmat ministrul Ioan Rus.

In cadrul intalnirii, ministrul a subliniat necesitatea implicarii totale a angajatilor MAI in desfasurarea in conditii de deplina legalitate a alegerilor locale, apreciind ca indeplinirea cu responsabilitate a misiunilor pe aceasta linie constituie o modalitate de a recastiga increderea cetatenilor.

La intalnirea de la Iasi a participat secretarul de stat Petre Toba si sefii structurilor teritoriale ale politiei, jandarmeriei, politiei de frontiera, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Directiei Generale Anticoruptie, serviciilor judetene de informatii si protectie interna si Oficiului Roman pentru Imigrari din cele opt judete.

Ministrul Internelor va organiza, in perioada urmatoare, vizite de lucru in mai multe judete pentru a discuta cu reprezentantii structurilor teritoriale ale ministerului si a cunoaste situatia reala la nivelul fiecarui judet.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ioan Rus echipament minister, #Ioan Rus dotari minister, #Ioan Rus probleme minister , #ministrul de Interne
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Rus pleci la razboi, te ataca PDL-ul?????