Ioan Rus: Nemernicii de la guvernare nu sunt in stare sa aiba grija de romanii din afara

Miercuri, 30 Aprilie 2008, ora 19:30
2521 citiri
Ioan Rus: Nemernicii de la guvernare nu sunt in stare sa aiba grija de romanii din afara

Ioan Rus, vicepresedintele PSD, i-a criticat, miercuri, la Satu Mare, pe reprezentantii Guvernului Tariceanu pentru ca nu reusesc sa controleze criza imigrantilor romani, relateaza Evenimentul zilei.

Social-democratul a apreciat ca Guvernul Tariceanu II este cel mai slab pe care l-a avut Romania vreodata.

"Ce se intampla in Romania este un dezastru national. Avem de-a face cu cel mai slab Guvern dintotdeauna. Noi am purtat batalia pentru libera circulatie a romanilor, ca sa stie toti romanii cum arata Europa.

Acesti nemernici ce se afla la guvernare nu sunt in stare nici sa aiba grija de romanii care se afla in afara tarii", a afirmat Rus.

"Nu trebuie sa ne lasam intimidati de haitele de analisti portocalii care stau seara la TV. Stim ca lor le este bine, dar poporului nu", a mai declarat Rus.

In replica, presedintele Comisiei de Onoare a PNL, Bogdan Olteanu, considera ca limbajul utilizat de Rus, il face sa creada ca acesta "a vorbit la betie" si ca este disperat pentru ca este pe punctul de a pierde a patra oara alegerile in Cluj.

"Limbajul nepotrivit cu felul sau obisnuit de a fi, folosit astazi (miercuri - n.red.) de domnul Ioan Rus, ma face sa cred ca acesta a vorbit la betie.

Alternativa ar fi cu mult mai rea pentru el, pentru ca nu pot sa cred ca o persoana care a fost trei ani ministru de Interne nu stie ce poate face un Guvern in afara granitelor tarii", a afirmat Olteanu, intr-un comunicat.

Iona Rus a participat, alaturi de vicepresedintele Vasile Dancu si de europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, la lansarea candidatilor PSD Satu Mare pentru alegerile locale.

Candidatul PSD pentru primaria municipiului Satu Mare este medicul Dorel Coica, in timp ce pentru conducerea Consiliului Judetean PSD il sustine, alaturi de alte sase partide, pe candidatul independent Valer Marian.

Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Doi vecini Ia telefon: - Ce faci, Ioane? - Bine. În Maldive! - În Maldive? Ce faci acolo? - Vacanță, distracție. Mai o plajă, mai un cocktail, mai un sushi. Tu? - Eu în...
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de plante, arată un rezultatele unui studiu de...
#guvern, #romani, #Ioan Rus, #afara, #aiba, #grija , #PSD