Ioan Rus, previziuni despre prezidentiale: Veti observa o batalie intre Antonescu si Iohannis

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 13:20
3348 citiri
Ioan Rus, previziuni despre prezidentiale: Veti observa o batalie intre Antonescu si Iohannis
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD Ioan Rus a precizat, luni seara, ca intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis ar putea exista o competitie in cadrul desemnarii candidatului din partea PNL la alegerile prezidentiale din 2014.

Fostul ministru de Interne a marturisit, la Realitatea TV, ca lui nu i-a placut niciodata Crin Antonescu. "Mie Antonescu nu imi place. Nu mi-a placut niciodata si punct. Doamne da sa fie presedintele Romaniei, ii doresc si sanatate. Nu-mi place nici Basescu. Ar fi altul care nu imi place", a declarat Rus.

Intrebat daca il va vota pe liderul liberal la alegerile prezidentiale de anul viitor, Rus a precizat ca are la dispozitie un an de zile sa se tot gandeasca.

Ioan Rus (PSD): USL se poate rupe din cauza lui Antonescu Interviu

Referitor la candidatii partidelor pentru alegerile prezidentiale, acesta a mentionat ca ar putea exista o "batalie" intre Antonescu si Iohannis, dar nu si intre el si Victor Ponta. "O batalie intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis cred ca o sa puteti observa. Intre mine si Victor Ponta, nu", a subliniat Ioan Rus.

De asemenea, vicepresedintele PSD a spus despre directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, ca are o functie extrem de importanta si ca isi face bine treaba, adaugand ca acesta are calitati care il califica pentru mai multe pozitii.

George Maior, despre candidatura la prezidentiale: SRI nu se implica in bataliile politice

"Maior ocupa una dintre functiile extrem de importante in statul roman, isi face foarte bine treaba, cu seriozitate si competenta. Daca citesti ceea ce scrie, daca asculti ce spune, iti dai seama ca gandeste strategic, ca are viziune asupra a ceea ce inseamna acest popor.

Aceste lucruri il califica pentru foarte multe lucruri, dar este chestiune de optiune personala, de conjunctura politica. Calitatile pe care el le-a demonstrat il califica pentru foarte multe variante posibile in structura de putere a statului roman. Ce va fi in viitor chiar nu stiu", a explicat Rus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ioan Rus prezidentiale, #Ioan Rus Antonescu Iohannis, #Ioan Rus Antonescu Iohannis prezidentiale, #Ioan Rus Ponta prezidentiale , #PSD