Rus, Puscas si Dancu, doriti pe lista PSD Cluj la parlamentare

Duminica, 03 August 2008, ora 18:30

   

Rus, Puscas si Dancu, doriti pe lista PSD Cluj la parlamentare
Conducerea PSD Cluj a dat publicitatii o lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare. Presedintele filialei clujene, deputatul Vasile Soporan, a declarat ca spera ca Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu sa se decida sa candideze, pentru ca "echipa PSD Cluj sa fie cea mai buna de la alegeri", capabila sa faca performanta la parlamentare.

"Este o lista de 15 a celor care doresc si a celor care sunt doriti de diverse organizatii din judet. Aceasta lista, aprobata de Comitetul Executiv al filialei, este deschisa si probabil ca vor si alti membri ai organizatiei judetene care vor fi pe lista.

Nu fac distinctie intre cei de pe lista. Sunt doua categorii si nu vreau sa fac aceasta separare", a afirmat Soporan, citat de Evenimentul Zilei.

El a adaugat ca persoanele care sunt dorite de organizatii au posibilitatea de a se mai gandi, de a mai discuta, in asa fel incat sa existe o decizie in timp util.

Vicepresedintii PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au demisionat, in 8 iulie, din toate functiile detinute in cadrul PSD, mai putin din partid.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1869 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Gicu
rank 1
Locul 16
Poate fi ocupat de Iliescu sau de Nastase (daca au curajul si se cred atat de putrnici). Dupa sondajul ISOMAR bombonel are 11% pentru presidentie si latul justitiei se strange. De prostanac ce sa mai zic ? Un bufon ca Vadim sau Funar.
dan
rank 1
Poate....
Poate pe listele PD-L nu PSD ca ei nu au facut nici o campanie la alegeruile locale ca sa cistige PD-L.Pentru ce ii mai trag de mina nu inteleg ca oricum nu au facut nimic pentru partid. Cu asa oamnei gomosi nu mai cistiga PSD-ul alegrile.
bombo
rank 1
Si e rau?
Foarte bine.
PR
rank 1
Ba nu pe listele PD-L
Nu vrem ca PD-L sa-i accepte ,nu ar fi o casatorie ci ,,un viol,, La PSD cu ei.
ILIE MOROMETE
rank 1
BUN GUST ARE CIOLANUL !!
SUNT CARTITELE PDL-ULUI IMPLANTATE IN GRADINA PSD-ULUI, EXACT CUM A FOST PACEPA PENTRU SERVICIILE DE SPIONAJ ROMANESTI.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor