Ziare.com
Home > Personalitati > Ioan Tintean
Ioan Tintean
Deputat PNL: Nu sunt multumit de comunicarea conducerii cu filialele ardelene

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 15:07

Deputat PNL: Nu sunt multumit de comunicarea conducerii cu filialele ardelene

Ioan Tintean / stiri Ioan Tintean

Deputatul Ioan Tintean, presedintele PNL Bistrita-Nasaud, si-a exprimat, intr-o conferinta de presa, nemultumirea fata de relatia conducerii partidului cu filialele din Transilvania, precum si relatia cu ministrii PNL. Tintean a precizat ca a ridicat aceasta problema inclusiv in sedinta PNL de joi, informeaza Evenimentul Zilei. "Am spus ca nu sunt multumit de modul cum ministrii nostri acorda atentie celor 47 de presedinti de filiale judetene. L-am rugat pe presedinte (Crin Antonescu - n.red) sa intervina de urgenta, sa se interpuna intre noi si ministri pentru a face ordine. Mi-am manifestat nemultumirea fata de unii oameni pe care i-am sustinut sa ajunga acolo. Am mai spus ca nu sunt multumit de modul in care conducerea partidului comunica cu acest calup de opt judete ardelene", a spus Tintean. Acesta nu este singurul liberal care si-a exprimat nemultumirea la sedinta conducerii PNL de joi. Deputatul Ludovic Orban a ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ioan Tintean, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ioan Tintean
Ioan Tintean
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ioan Tintean, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor