Ioana Cosma a rupt tăcerea după despărțirea de Pro TV: "Da, am fost dată afară!" Adevăratul motiv al îndepărtării ei

Vineri, 31 Martie 2023, ora 04:57
18472 citiri
Ioana Cosma a rupt tăcerea după despărțirea de Pro TV: "Da, am fost dată afară!" Adevăratul motiv al îndepărtării ei
Ioana Cosma a fost concediata de Pro TV FOTO facebook

Ioana Cosma s-a despărțit de Pro TV, după mai bine de 25 de ani petrecuți în trust, timp în care a lucrat la secția sport, unde a avut și o emisiune pe Pro Arena.

Jurnalista de 48 de ani a rupt tăcerea, după două luni și a explicat ce s-a întâmplat de fapt."Da, am fost dată afară! Ce e atât de complicat să accepţi că ai fost dată afară? Mi s-a spus că eu sunt prezentator şi că au tăiat emisiunea. Dacă asta a fost decizia instituţiei, respect decizia instituţiei. La revedere, drum bun!", a dezvăluit Ioana Cosma la paginademedia.ro.

"Gândeşte liber este cel mai mişto concept pe care l-am auzit vreodată. Rămân fidelă lui Gândeşte liber. Fiecare dintre noi este liber să gândim în felul nostru. Gândeşte liber a fost o construcţie. De masă.

Spiritul Pro TV? Gândeşte liber. Dar nu aş mai spune acelaşi lucru azi, pentru că e schimbare de societate.

Tot ce însemn eu sunt Pro TV. M-a definit complet. M-a făcut să nu-mi fie frică. Sunt construită în acest sistem. Nu mi-e frică de muncă. Până şi frica îmi place! Mi-e nu mi-e frică să vorbesc, să spun ceva", a mai dezvăluit jurnalista, care acum moderează o emisiune online la fanatik.ro.

Ioana Cosma a precizat că nu i s-a mai oferit nicio funcție în trust, dar că acum câștigă mai bine decât câștiga la Pro Tv, având diferite contracte.

#Ioana Cosma, #data afara, #pro tv, #concediere, #contract, #declaratie, #dezvaluire , #stiri fotbal