Făcut praf de Porumboiu, Crăciunescu nu iartă: ”Merg în instanță. Nu știu de unde a explodat”. Boala de la care a pornit scandalul

Joi, 29 Februarie 2024, ora 10:03
3829 citiri
Făcut praf de Porumboiu, Crăciunescu nu iartă: ”Merg în instanță. Nu știu de unde a explodat”. Boala de la care a pornit scandalul
Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu (73 de ani), patron în trecut la FC Vaslui, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de la Gsp.ro, în care a oferit detalii despre relația tensionată cu colegul de breaslă Ion Crăciunescu. Cei doi foști mari arbitri sunt considerați ”gemeni”, fiind născuți în aceeași zi, 27 septembrie 1950.

„Porumboiu e un monstru, credeţi-mă. Mi-a spus regretatul Zoltan Erdei, care a jucat cu el la Slatina, că Porumboiu a avut sifilis când era tânăr. Acestea sunt efectele netratării”, este declarația lui Ion Crăciunescu din 2012 care nu poate fi uitată de actualul om de afaceri.

”Să spună o minciună atât de gogonată. O minciună ordinară la adresa mea, ceva ce nu s-a întâmplat. Că am avut sifilis... Dar n-am avut, băi fraților! Am o mie de controale. A avut un coleg de echipă, un nume cunoscut, nu o să-i dau niciodată numele, că nu sunt nebun la cap.

A avut un coleg, eu i-am spus de colegul ăla că a avut nu știu ce...După 10-15 ani, când a ieșit scandalul cu CFR Cluj, cu ce făcea el cu CFR Cluj, că Porumboiu a avut el, că i-a spus lui Erdei (n.r. decedat în 2005 în timpul unui meci demonstrativ, în urma unui accident cerebral). Ăla era mort și nu putea să-ți spună!”, a declarat Porumboiu, conform Gsp.ro.

”Bă, ai mințit ca un ordinar, ordinarul ordinarilor! Domne, e idiot, nu orgolios! E idiot!”, a insistat Porumboiu.

Ion Crăciunescu a reacționat imediat și a declarat că îl va da în judecată pe Adrian Porumboiu.

”O să îi confer posibilitatea să explice aceste jigniri în fața instanțelor de judecată. Îl dau în judecată. Calomnie, insulte, jigniri. A zis că mi-a dat mie Paszkany bani. Îi confer posibilitatea să o dovedească.

Eu nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat mai demult. Vreau să vorbesc despre ce e acum. Să dovedească tot ce a spus! Eu am mai fost cu el în instanță și ne-au spus că ne-am jignit. Nu vreau să mai cad în capcana asta, să spun un cuvânt și el 200, și să ne spună că ne-am jignit reciproc. Mă duc la un avocat și o să fac plângere penală.

Noi ne împăcaserăm. Nu găsesc niciun fel de explicație. Nu știu de unde a explodat. În prima instanță, eu am zis despre el lucrurile acelea, el a spus despre mine altele. Instanța a spus că ne-am jignit reciproc. Nu mai afirm nimic despre el, merg în instanță”, a declarat Crăciunescu, la „Fotbal Club”, conform Digisport.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Ion Craciunescu, #Adrian Porumboiu, #scandal , #stiri fotbal