Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Razboi total intre Craciunescu si "Suceava"

Miercuri, 17 August 2011, ora 17:46
1209 citiri
Razboi total intre Craciunescu si "Suceava"

Fostul arbitru international Ion Craciunescu i-a raspuns in termeni duri lui Constantin Gheorghe "Suceava", care a spus ca fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) "face cel mai mult rau arbitrajului romanesc".

"Ca sa-i raspund pe probleme de arbitraj lui Constantin Gheorghe ar trebui sa ma cobor prea mult, dar trebuie sa-i dau o replica acestui personaj si o fac din postura de fost arbitru si de fost presedinte al CCA. Eu caut sa ajut arbitrajul, nu sa-i fac rau.

Vine sa ma acuze unul care a stat drepti toata viata in fata ordinelor celor care au dorit sa acapareze arbitrajul romanesc? Vine sa ma acuze unul care a promovat la exceptional un arbitru care s-a umplut de penibil chiar de la primul meci in Liga 1, e vorba despre Adrian Illyes? Illyes e creatia lui suta la suta.

Sa-si vada lungul nasului, ca el si ceilalti sefi ai arbitrajului romanesc au creat o Comisie Centrala paternitara, asta dupa ce ca nici nu aveau credibilitate.

Nici macar nu am pretentii de la Constantin Gheorghe, pentru ca el stapineste perfect diversiunea. El cauta justificari la mine, dar eu fac delegari, eu ii invat pe arbitri cum sa arbitreze, eu le pun fluierul in mina, eu fac presiuni la observatori sa schimbe anumite note, eu cocolosesc anumiti arbitri care sunt copii de fosti arbitri? Nu. El, de fapt, ei.", a declarat Craciunescu.

Constantin Gheorghe "Suceava" a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului arbitru FIFA, acuzandu-l ca a stricat imaginea arbitrajului romanesc.

"Este vinovat pentru stricarea imaginii arbitrajului nostru. Noi avem talent sa ne facem mult rau singuri. Ion Craciunescu ataca tot arbitrajul. Ii include pe toti in aceeasi oala si le face rau si celor buni si valorosi cand spune ca arbitrajul este la pamant. Sunt persoane delegate de UEFA sa monitorize tot. Stiu tot ce apare la noi in presa. O persoana are de urmarit trei tari. Ce face Craciunescu este un mare rau arbitrajului romanesc.", a declarat Constantin Gheorghe la Radio GSP.

C.F.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ion Craciunescu, #Constantin Gheorghe Suceava, #razboi Craciunescu Suceava, #arbitraje Liga 1 , #arbitraj