Craciunescu schimba lista FIFA: Nu-mi vine sa cred ce-am gasit acolo

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 18:37
2560 citiri
Craciunescu schimba lista FIFA: Nu-mi vine sa cred ce-am gasit acolo

Noul presedintele al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, a anuntat ca va solicita FIFA modificarea listei de arbitri romani care pot oficia meciuri internationale.

"Avem niste probleme cu ierarhiile valorice, in special lista FIFA. Ne interesam daca se mai poate face ceva pe acest palier. De aceea am decis sa facem un singur lot la primele doua ligi. Probabil, ca din anul competitional urmator vom incepere iar cu trei divizii.

Avem o problema cu lista FIFA. Am privit-o si nu ne venea sa credem. Arbitrii au venit si s-au plins ca au fost scosi intentionat de pe lista. Daca FIFA ne va permite, cu siguranta se va schimba lista, urmand sa contactam persoana de la FIFA care se ocupa de asta. Ni s-ar parea normal ca lista sa poata fi modificata pana la sfarsitul anului.", a spus Craciunescu intr-o conferinta de presa.

Craciunescu, ovationat la prima sedinta la CCA

Ion Craciunescu a fost numit in functia de presedinte al CCA dupa ce fostul conducator al arbitrilor, Vasile Avram, a fost arestat sub acuzatia de luare de mita in forma continuata.

C.F.

Citeste si:
Dacian Cioloș, în plenul Parlamentului: „Nu doresc să fac un spectacol politic. Suntem în mijlocul furtunii. Acest guvern poate fi ieșirea din criză”
Președintele USR Dacian Cioloș a declarat miercuri, 20 octombrie, în plenul Parlamentului că la votul de învestitură nu vrea să atace pe nimeni și a sublinia că „suntem în mijlocul...
PSD anunţă că va vota împotriva Guvernului Cioloş
PSD anunţă că va vota împotriva Guvernului Cioloş
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, înainte de şedinţa plenului reunit în care se va da votul de încredere pentru Cabinetul Cioloş că social-democraţii vor vota împotrivă....
Sursa: Ziare.com