Ion Craciunescu, umilit de FRF

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 08:29
2925 citiri
Ion Craciunescu, umilit de FRF

Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost umilit miercuri de sefii fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

Fostul mare central a fost chemat sa voteze, in Comitetul Executiv al FRF, decizia aducerii arbitrilor straini in Liga 1, desi "Nasul" si "Corleone" stiau deja numele arbitrului care va oficia partida dintre Steaua si FC Vaslui.

Potrivit Prosport, Craciunescu a fost chemat in Comitetul Executiv doar de fatada, Federatia Romana de Fotbal stabilind deja, pana la ora intalnirii respective, aducerea arbitrilor straini in Liga 1.

Mai mult, forul condus de Mircea Sandu deja angajase o brigada din strainatate pentru disputa de vineri dintre Steaua si FC Vaslui, formata din sarbii Milorad Mazici, Igor Radojcici si Milovan Ristici.

Conform sursei citate, sedinta FRF de miercuri a fost una "fabricata", facuta doar de ochii lumii, iar in sprijinul acestui scenariu vine chiar presa sportiva din Serbia. Cu o zi inainte, cand teoretic nu se stia nimic despre brigazile straine din Liga 1, ziarul belgradean Blic a anuntat ca Milorad Mazici a fost delegat la intalnirea Steaua - Vaslui.

Informatia respectiva a fost publicata de un jurnalist care este si arbitru in acelasi timp, sursa fiind cel mai probabil chiar Federatia de la Belgrad.

Arbitrii straini revin in Liga 1. Vezi reactia lui Craciunescu

Dupa aflarea deciziei de miercuri, Ion Craciunescu a declarat ca hotararea FRF reprezinta un pas inapoi pentru arbitrajul romanesc, dar ca nu o poate contesta, deoarece CCA trebuie sa se supuna Comitetului Executiv.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...