Ion Cristoiu: Mi-e frica sa mai conduc o data Evenimentul Zilei

Vineri, 05 Februarie 2010, ora 12:55
2035 citiri
Ion Cristoiu: Mi-e frica sa mai conduc o data Evenimentul Zilei

In contextul in care in media s-a vehiculat zvonul ca fratii Paunescu ar fi preluat Evenimentul Zilei si Capital, analistul politic Ion Cristoiu a declarat vineri ca nu i s-a propus sa revina la sefia EVZ, iar daca i s-ar propune, ar refuza.

"Nu stiu de nicio vanzare, iar despre faptul c-ar urma sa conduc Evenimentul Zilei n-am auzit nici macar o adiere. Chiar daca, prin absurd, mi s-ar propune, as refuza, deoarece mi-e frica sa mai conduc o data acest ziar.

Toata lumea s-ar astepta sa repet performanta din anii '92-'96, ori, in actualul context al presei, asa ceva ar fi imposibil. Am trait o experienta asemanatoare cand am preluat Cotidianul, si chiar daca l-am ridicat de la 5.000 de exemplare la 40.000, multi au fost dezamagiti, asteptandu-se sa aduc tirajul la un milion", a spus ziaristul pentru Q Magazine.

Jurnalistul Catalin Tolontan a scris pe blogul sau ca Evenimentului Zilei si a saptamanalul de business Capital vor trece de la Ringier catre grupul de presa detinut de Bobby Paunescu, citand surse apropiate tranzactiei.

Bobby Paunescu cumpara Evenimentul Zilei si Capital?

"Este o chestiune de zile si de cateva detalii pana cand se va anunta oficial vanzarea Evenimentului Zilei si a saptamanalului Capital de la Ringier catre grupul de presa din care fac parte B1TV, VOX News si ziarul local Gazeta de Sud (...) Nu credem ca se mai poate intampla ceva, tranzactia este ca si facuta, urmeaza semnaturile finale", scrie Catalin Tolontan pe blogul sau.

Citește și:
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
Partidul AUR și-a deschis de curând magazin, astfel că simpatizanții formațiunii politice își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului. Totuși, prețurile nu sunt făcute...
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
#Ion Cristoiu revenit Evenimentul Zilei, #Cristoiu frica Evenimentul Zilei, #Paunescu Evenimentul Zilei , #Evenimentul Zilei