A murit mama jurnalistului Ion Cristoiu

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 07:36
7570 citiri
A murit mama jurnalistului Ion Cristoiu

Mama jurnalistului Ion Cristoiu a murit la varsta de 84 de ani. Eugenia Cristoiu a trait o viata intreaga in satul Gagesti din judetul Vrancea.

"Era o femeie buna, respectuoasa, spunea ca are doua flori, nu doi baieti", isi aminteste o vecina despre Eugenia Cristoiu, la Antena 3.

Jurnalisttul Ion Cristoiu spunea in anul 2006 ca are o relatie foarte buna cu mama sa. El afirma ca ei nu se iubeau, ci se intelegeau, un lucru mult mai important dupa cum credea jurnalistul.

Cristoiu a scris despre mama sa in editorialele pe care le publica in presa. In 1996 a scris un articol critic la adresa PDSR, iar Adrian Nastase a mers la mama sa.

"Dadea exemplu (n.r. in articol) Gagestiul, localitatea unde locuia mama lui si spunea ca acolo se intampla niste lucruri despre care oamenii nu au cu cine discuta. Doamna era suparata pe primar, pentru ca era al nostru, ca drumurile nu erau suficient de bune, am discutat putin despre politica", isi aminteste Adrian Nastase.

Nu a fost singura intalnire dintre Nastase si Eugenia Cristoiu. El a mers din nou in vizita in Gagesti si i-a adus acesteia un televizor.

#murit mama Ion Cristoiu, #Ion Cristoiu mama murit, #Ion Cristoiu Gagesti , #stiri Ion Cristoiu