Ciutacu despre Cristoiu: "S-a lucrat singur"

Vineri, 01 Mai 2009, ora 09:04
4236 citiri
Ciutacu despre Cristoiu: "S-a lucrat singur"
Foto: ciutacu.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit pentru prima oara despre plecarea analistului Ion Cristoiu de la emisiunea "Sinteza Zilei".

"S-a lucrat singur, vrand sa-i demonstreze lui Mihai ca fara el e mort. A iesit invers. Si mai ieftin pentru bugetul Sintezei. Daca-l lucram, ii luam si banii, nu doar scaunul.

Dar el continua sa incaseze banii (de la emisiunile apolitice la care participa sau pe care le realizeaza la acelasi post al apoliticului Voiculescu), iar eu sa contorizez injuraturile de neam si tara. Mi se pare fair", a declarat Victor Ciutacu intr-un interviu pentru Mordechai.

Redactorul sef de la "Jurnalul National" si-a aratat inca o data sustinerea pentru liberalul Crin Antonescu la prezidentiale si spune ca ar obtine de pe urma acestui lucru ceea ce a obtinut dupa ce l-a sustinut pentru Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.

"Acelasi pe care mi l-a oferit, la scara redusa a Capitalei, Sorin. Probabil c-o sa vina la fel de rar in emisiuni ca si Doctorul. Dar m-as multumi ca l-as da jos pe tiran. As putea - sincer - sa mor linistit. Familia mea ar trai intr-o tara, nu pe o insula de isterie", a mai spus Ciutacu.

A.B.

#Victor Ciutacu interviu, #Ion Cristoiu plecare, #Cristoiu Sinteza Zilei , #stiri Ion Cristoiu
Comentarii
M
Marian Eugen
rank 1
Eu imi doresc ca familia mea, copii mei sa traiasca intr-o tara care sa nu fie condusa de Vantu, Voiculescu sau Patriciu, cu jurnalisti servitori gen Ciutacu, Stan, Badea sau Gadea!
M
MANASTIRILE SECU SI TANACU
rank 1
CIUTACULE , AI O BOALA GREA TARE ! NUMAI POPA COROGEANU AR FI IN STARE SA TE VINDECE !