Ion Cristoiu a renuntat de tot la colaborarea cu B1 TV din cauza lui Radu Banciu

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 13:08
17154 citiri
Ion Cristoiu a renuntat de tot la colaborarea cu B1 TV din cauza lui Radu Banciu
Foto: Arhiva

Ion Cristoiu a anuntat ca va renunta de tot la colaborarea sa cu B1 TV. In timp ce, vineri, jurnalistul a spus ca nu va mai accepta nicio invitatie in emisiunile postului, duminica, Ion Cristoiu a revenit si a transmis ca renunta si la emisiunea sa de duminica seara.

"Domnul Radu Banciu nu si-a cerut scuze, fie si macar intr-o forma subtila (in definitiv, daca ai un minim respect fata de colegul de post, il suni sau ii dai un SMS pentru a te lamuri - Sabin Orcan a scris ceva politicos pe Facebook). Conducerea postului s-a facut ca ploua la acest scandal, desi era obligata cu o explicatie macar fata de subsemnatul (n-o sa va vina sa credeti, dar, desi conducerea postului e alcatuita dintr-un numar de persoane, nici una n-a catadicsit sa ma intrebe ce s-a intimplat si cum mi-ar putea trece supararea), am decis sa intrerup orice colaborare cu postul B1tv", a scris Ion Cristoiu, duminica noapte, pe Facebook.

Cristoiu s-a suparat pe B1: Ce sa fac? Sa turui toata emisiunea ca Ponta e un ticalos, iar Basescu e un erou?

"Nu schimb Biserica Adorarea lui Basescu cu Biserica Adorarea lui Ponta"

Jurnalistul avea in fiecare duminica, de la ora 18.00, o emisiune fixa, de o ora, difuzata de B1 TV, sub titlul "Interviurile lui Ion Cristoiu". Mai mult, scriitorul a declarat ca nu va mai veni nici macar la emisiunea Evenimentului Zilei, transmisa luni de postul B1 TV.

"In aceasta dimineata, dupa cum l-am anuntat pe Dan Andronic, nu mai merg la emisiunea EVZ de pe B1tv, din simplul motiv ca astfel mutra mea ar aparea pe B1Tv. Contrar zvonurilor si parerilor neghioabe, nu merg la nici o alta televiziune. Ar fi culmea sa schimb Biserica Adorarea lui Basescu cu Biserica Adorarea lui Ponta. Prostiilor care se vor raspindi despre mine le voi raspunde cu un rationament. Daca Radu Banciu isi cerea scuze fata de atacarea pe post a unui coleg pentru o emisiune facuta pe post, conflictul era incheiat si eu continuam sa colaborez. Asadar, plecarea n-a depins de mine, ci de conducerea postului", a continuat Ion Cristoiu.

"Radu Banciu m-a injurat magareste la B1 TV"

Tot scandalul despre care vorbeste Ion Cristoiu a pornit joi seara, atunci cand, in emisiunea realizata de Robert Turcescu, jurnalistul a avut o serie de contre cu ceilalti invitati in platou pe tema terenului cumparat de fiica lui Traian Basescu. La un moment dat, Cristoiu a spus ca nu mai vine la "Biserica Adoratorilor lui Traian Basescu". Vineri seara, jurnalistul a anuntat pe Facebook ca se va tine de cuvant si nu va mai veni ca invitat in nicio emisiune B1 TV. Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, l-a atacat pe aceasta tema.

"Aflu dintr-o postare ca Radu Banciu m-a injurat magareste la B1 Tv, postul condus de Sorin Oancea, care ma sunase ieri sa-mi spuna ca n-ar vrea nici in ruptul capului sa intrerup colaborarea. Cu ceva ani in urma, cind Antena 3 era condusa de Sorin Oancea, Mircea Badea, un Radu Banciu al Antenei 3, m-a injurat la fel dupa un interviu luat Elenei Udrea la Antena 3. I-am spus atunci lui Sorin Oancea ca mi se pare o jegosenie sa fiu injurat de un coleg de post. I-am zis ca daca Mircea Badea nu-si cere scuze, eu plec de la Antena 3. Mircea Badea n-a facut-o. Am plecat de la Antena 3. In consecinta, daca Radu Banciu nu-si cere scuze pe post, eu consider contractul cu B1tv rupt", a mai scris Ion Cristoiu pe reteaua de socializare ca reactie la spusele lui Radu Banciu.

A.C.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ion Cristoiu Radu Banciu scandal B1, #Ion Cristoiu paraseste b1, #Cristoiu scandal Banciu contract anulat , #stiri Ion Cristoiu