Ion Cristoiu acuza membrii CNA care au facut "hemoroizi la creier"

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 18:35
2849 citiri
Ion Cristoiu acuza membrii CNA care au facut "hemoroizi la creier"
Foto: 1235

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat dur sanctiunea data de Consiliul National al Audiovizualului realizatoarei TVR, Eugenia Voda, pentru ca n-a asigurat pluralitatea ideilor si a punctelor de vedere intr-o emisiune la care a fost invitat si s-a discutat despre liderul legionar Constantin Zelea Codreanu.

"Fata de acest document elaborat de niste domni care s-au pricopsit cu o sinecura babana pentru osardia cu care, in postura de ziaristi mediocri, au slujit partidele parlamentare, tin sa precizez urmatoarele: Numai niste insi beti cu secarica sau drogati cu etnobotanice puteau sanctiona autoarea unui interviu cu un singur ins pe motiv ca n-a asigurat pluralitatea de opinii data de mai multi", a declarat Cristoiu pentru Reporter Virtual.

"Dupa mintea de scenarist ratat a numitului Razvan Popescu, Eugenia Voda trebuia sa ma taie in doua pentru ca o bucata sa fie pro Codreanu si cealalta anti. Se spune ca dupa atata stat pe scaun, faci hemoroizi. Dupa atata stat pe scaun, cei de la CNA au facut hemoroizi la creier", a subliniat Ion Cristoiu.

"Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat postul de televiziune TVR 1, cu somatie publica, intrucat, in cadrul emisiunii 'Profesionistii', din 13 noiembrie 2010, in care a fost abordat un subiect controversat, nu a fost asigurata pluralitatea ideilor si a punctelor de vedere, fiind incalcate principiile echilibrului si impartialitatii informatiilor si favorizarea liberei formari a opiniilor, prevazute de legislatia din domeniul audiovizualului", se arata in motivarea CNA.

#amenda cna interviu cristoiu, #amanda cna Eugenia Voda, #Cristoiu atac CNA , #stiri Ion Cristoiu