Ion Cristoiu crede ca actuala criza va scapa presa de slugi

Sambata, 18 Iulie 2009, ora 09:22
2521 citiri
Ion Cristoiu crede ca actuala criza va scapa presa de slugi
Foto: Ring

Jurnalistul Ion Cristoiu, unul dintre cei mai experimentati oameni de media din Romania, este increzator ca aceasta criza va scapa presa de "slugi" si patronii vor angaja si "talente".

"Am facut presa intr-o perioada in care noi il imbogateam pe patron. Acum este o perioada cand ei ne dau noua bani. Nu e normal, dar sunt corect. Cand eu am imbogatit patronii, puteam sa fiu si independent. Sunt alte vremuri", a declarat Ion Cristoiu intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul.

Realizatorul de la Zig Zag crede ca presei in va prinde bine criza, pentru ca nu se va mai face media de dragul promovarii altor interese.

"Erau televiziuni si ziare tinute de patroni peste eficienta economica, pentru a-si rezolva probleme din afara presei. A-ti vinde carnatii cu ajutorul presei este o afacere mizera. Unii au investit gandindu-se ca prin presa isi rezolva anumite afaceri", spune Cristoiu.

Acesta nu crede ca e normal ca in Romania sa existe trei televiziuni de stiri si ca de 10 ani "nu a mai cazut niciun ziar".

"Aceasta criza va intari presa, pentru ca unii ar putea avea nevoie si de talente, nu doar de slugi", conchide jurnalistul.

#Cristoiu presa criza, #Cristoiu presa slugi , #stiri Ion Cristoiu